Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szexelni akarok egy Reptoiddal...

Szexelni akarok egy Reptoiddal. Hol tudok egyel kapcsolatot felvenni szex celjabol?

Figyelt kérdés
Ha lehet ne a leg magasabbakat ajanljatok ... en kis szurke vagyok ...
2012. márc. 24. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki éjfélkor,meztelenül a legközelebbi legforgalmasabb helyre,kezdj el ugrálni körbe-körbe,közbe mondd azt,hogy én egy medvedisznóember vagyok,utána meg 3 szor üvöltsd valaki arcába,hogy én egy reptoiddal akarok szexelni.Utána látsz majd 4 emberkét akik fehérbe lesznek öltözve és kedvesek lesznek veled,rádakarnak adni ilyen fehér kinai óccó mellénykét,de te ne törődj velük csak üvöltsd az arcukba,hogy reptoid gyere ide és szexelj velem.Utána oda fog menni hozzád a legmagasabb reptoid akivel egy jóót szexelhetsz^^
2012. márc. 25. 12:36
 2/2 anonim válasza:
Tudok címet telefon számot ,de nagyon szégyenlős és csak akkor lehet vele,ha már több mint egy hónapja ismered.
2012. júl. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!