13 éves vagyok, és 164 cm magas, és 45-46 kg. Ez normális?
Eléggé sovány vagy a megasságodhoz képest.
Nem csak a kor számít, hanem a testmagasság is, sőt, főleg az.
Vajon egy olyan 14 évesnek, aki 150 centi (előfordul) is 55 kilónak kell lennie? hát nem igazán... szóval nem a kor a leglényegesebb...
Neked a normális a 48-50 kg lenne nagyjából.
teljesen normális vagy 13 évesen ennyi kilóval.
én 23 vagyok, 164 centi, és 54 kiló.
még nagyon fiatal vagy, még nagyonsok változáson fog átmenni a tested.
a testtömeg indexnél amúgy figyelembe veszik az életkoprt is, és ált 18tól feljebb van az h 54-56 az ideális testúly
előző vagyok, azt kihagytam h 13 éves korban felesleges a gyereket mindenféle gyógyszerrel tömködni h kövérebb legyen, mert nagyon fiatal, és bőven fogmég változni a teste.
majdha elmúltál 18 ésmég mindig neméred el az 50et akkor kell orvoshoz fordulni. demég akkorsem vészes ha a magassága nemváltoik.
amúgymeg van aki alkatilag sovány, és nincsen semmi baja.
:) Hat fogynod biztos nem kell.
De ne akarj hizni. Az a leg optimalisabb, ha akkor eszel amikor ehes vagy :P es egeszsegeset. Semmi egyebet nem kell tenni. Aztan majd ha 18 korul leszel ugy is fogsz hizni.
Hugom is ilyen nyurga nyakiglab volt, anyamek teletomtek, mert milyen vekony, hizasra hajlamos lett most 22 evesen azzal szenved, hogy nem talal magara normalis ruhat, mert ugye magas is es mostmar husi is es van ugy hogy a 44es ruci is kicsi :S
Szoval. ne eroltesd... ugyis fogsz felszedni. Foleg ha van tulsulyos a csaladban.
A koverseggel csak a szivas van. Errendszeri betegsegek akarmi...
Ennyi idosen a sulyod tokeletes :P csak egy kicsit nyakiglab, majdelmulik :]
3. vagyok itt a link, a gyerekek testtömeg indexéhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!