Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok, és 164 cm...

13 éves vagyok, és 164 cm magas, és 45-46 kg. Ez normális?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Persze, normális lenne a súlya, ha nem ilyen magas lenne. Az egy átlagos felnőtt nő magassága. Barátnőm 166 és 45-46 kiló, az orvosok küldözgetik egymás között, hogy rájöjjenek, mitől ilyen vékony...
2009. jún. 25. 14:50
 12/23 anonim ***** válasza:
De ő még csak 13 éves...
2009. jún. 25. 14:52
 13/23 anonim ***** válasza:

Eléggé sovány vagy a megasságodhoz képest.

Nem csak a kor számít, hanem a testmagasság is, sőt, főleg az.

Vajon egy olyan 14 évesnek, aki 150 centi (előfordul) is 55 kilónak kell lennie? hát nem igazán... szóval nem a kor a leglényegesebb...

Neked a normális a 48-50 kg lenne nagyjából.

2009. jún. 25. 14:57
 14/23 anonim ***** válasza:
de jo neked h ilyen magas vagy 13évesen :D:D én 15 vagyok,és 159cm XD deamúgy szerintem jo a sulyod,nehizz... fogsz még ugyis a hormonok vagymia f*sz miatt hizni késöbb egy keveset.. jobb hogyha 15-16 évesen leszel 55-60 kilo mint most :D:D
2009. jún. 25. 15:05
 15/23 A kérdező kommentje:
fúú:) hát azt se tudom kire hallgassak de sztem jobban járok ha valami szakértőtől:) de mindekinek köszönöm!!!
2009. jún. 25. 15:12
 16/23 anonim ***** válasza:

teljesen normális vagy 13 évesen ennyi kilóval.

én 23 vagyok, 164 centi, és 54 kiló.

még nagyon fiatal vagy, még nagyonsok változáson fog átmenni a tested.

a testtömeg indexnél amúgy figyelembe veszik az életkoprt is, és ált 18tól feljebb van az h 54-56 az ideális testúly

2009. jún. 25. 15:51
 17/23 anonim ***** válasza:

előző vagyok, azt kihagytam h 13 éves korban felesleges a gyereket mindenféle gyógyszerrel tömködni h kövérebb legyen, mert nagyon fiatal, és bőven fogmég változni a teste.

majdha elmúltál 18 ésmég mindig neméred el az 50et akkor kell orvoshoz fordulni. demég akkorsem vészes ha a magassága nemváltoik.

amúgymeg van aki alkatilag sovány, és nincsen semmi baja.

2009. jún. 25. 15:59
 18/23 anonim ***** válasza:

:) Hat fogynod biztos nem kell.

De ne akarj hizni. Az a leg optimalisabb, ha akkor eszel amikor ehes vagy :P es egeszsegeset. Semmi egyebet nem kell tenni. Aztan majd ha 18 korul leszel ugy is fogsz hizni.

Hugom is ilyen nyurga nyakiglab volt, anyamek teletomtek, mert milyen vekony, hizasra hajlamos lett most 22 evesen azzal szenved, hogy nem talal magara normalis ruhat, mert ugye magas is es mostmar husi is es van ugy hogy a 44es ruci is kicsi :S

Szoval. ne eroltesd... ugyis fogsz felszedni. Foleg ha van tulsulyos a csaladban.

A koverseggel csak a szivas van. Errendszeri betegsegek akarmi...

Ennyi idosen a sulyod tokeletes :P csak egy kicsit nyakiglab, majdelmulik :]

2009. jún. 25. 16:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát tényleg elég magas vagy és lehet hogy nöni is fogsz még..és akkor még vékonyabbnak fogsz kinézni.én is ilyen vagyok.és elég sok a gyanakvó ember(aki azt hiszi vmilyen betegségem van).próbálj meg rendszeren étkezni és sportolni.egyébként sztem ideális a súlyod.:)
2009. jún. 25. 16:32
 20/23 anonim ***** válasza:

3. vagyok itt a link, a gyerekek testtömeg indexéhez!

[link]

2009. jún. 25. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!