Szőrtelenítés? Lányok
Lányok! Mikor kezdtetek el szőrteleníteni? (láb, hónalj és ott lent. ) Melyik módszernek mi az előnye ès a hátránya? Írjatok márkát Melyiket használjátok? 13 éves csajnak mit ajánlotok? Anyudktól v magadtol kezdted? Elmondta, h kell? MI kell hozzá? (Krém, balzsam)
Kort is pls.
Hát én már nem is emlékszem mikor, kb. annyi idős lehetettem mint te. :)
A lábamra először szőrtelenítő krémet használtam (Veet), de sajnálatos módon olyan erős volt a lábamon a szőr hogy egyszerűen nem szedte le az egészet. :D Borotvára váltottam, ezzel semmi bajom, csak az a baj hogy nekem 1-2 napig jó és kész. :S Néha leepillálom de igazából ahhoz nincs türelmem. A gyanta a legjobb, csak az is jóval drágábbra jön ki mint a borotva.
Szerintem a szőrtelenítőkrém pazarlás, mmint pénzben nem éri meg. Nem valami hatásos, és mégis egy vegyszer marja ki a szőröd.
Én borotvával kezdtem, de nem volt valami ajánlatos, mert hát persze, hogy megerősödtek a szálak, másnap már borotva, stb.
Én csak a gyantát, epilátort ajánlom, az elmaradt szálakon néha átfutok borotvával. Ha még tépkedőszűz vagy, ajánlom, hogy kozmetikussal gyantáztasd le az egész lábad. Utána érdemes az epilátorra váltani, megszokható a fájdalom, előnye, hogy kis hosszúságú szőrt is kitudsz szedni, míg a gyantára várni kell, míg megnő. Idővel kopnak a szálak, és kevesebbet is kell a szőrtelenítéssel vesződni!
* borosta, úgy értem. :D
amúgy én is kb. 13 évesen borotváltam először a lábam, anyukám nem segített szinte semmilyen női praktikával.
Borotva=gyors, egyszerű, DE sokkal erősebb lesz tőle a szőr és 1 nap múlva már nől is :(
Gyanta=jó, hosszantartó eredményt hoz, DE elég fájdalmas
Epilátor=Nagyon fáj és nem tart addig mint a gyanta
Krém=Hamar visszanől a szőr és a szaga se túl jó :(
Én 12 voltam amikor elkezdtem mindenhol szőrteleníteni :)
Neked HA bírod a fájdalmat akkor gyanta, ha nem akkor krém vagy borotva. Anyu nem tudta, hogy mit csinálok, csak miután elmondtam neki. A Vett jó, de a krémből intim területre a depilan krémet(csak olyat amire rá van írva, hogy intim használatra) Ha van még kérdésed írj nyugodtan privit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!