Lányok felé intim szőrtelenítési kérdés? :S
Sziasztok.
Lányok, ti hogyan oldjátok meg a szőrtelenítést ott lent? Ki mit használ? Én eddig mindig csak fazoníroztam magamnak, de most van barátom és kiderült, hogy neki eddig csak csupasz lányokkal volt dolga. Megpróbáltam borotvával lenyírni magamnak, de szedett-vedett és sebes lett, és még lentebb szőrös maradt...
Ennek mi a módja, hogy csináljam? Ráadásul furcsán is érzem magam tőle.
Bocsi, ha hülye kérdés, de még sosem kellett ezzel foglalkoznom...
19/L
Én borotvát használok. Mivel a párom bőre nagyon érzékeny, az ő dolgai jók nekem is ott... Persze ezt nem úgy kell értelmezni, hogy azt használom lent, amit ő az arcánál... xD
A borotva is férfi (Gilette), meg az az utáni gél is. Nekem bejön. :D
Persze, az gond, hogy erősödhet a szőrzet, stb, de ez a borotva velejárója. (Egyébként L'oreal cuccok)
Ismerek epilálót és GYANTÁZÓT is. De ezeknek nézz utána, mert nem biztos, hogy egészséges is pl ott gyantázni, de biztos megvannak az egészségügyileg megfelelő eszközök manapság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!