Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Melyik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Melyik a legjobb szőrtelenítési mód?

Figyelt kérdés

Én már kipróbáltam a borotvát, a krémeket, a gyantát, de sajnos mindentől kipattog a bőröm!!

Mit csináljak h ne pattogjon ki??

2010. máj. 11. 10:28
 1/5 nielindi ***** válasza:
ne szörtelenits
2010. máj. 11. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én epilálok majd' mindenhol,és utána krémezek,megszokta a bőröm.Próba szerencse!(Mondjuk sok lehetőséged nem maradt...)
2010. máj. 11. 10:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Megértelek, nekem is kipattog mindentől :( A gyanta az egyedüli nekem, amitől nem annyira... Esetleg próbáld meg úgy, hogy a borotvát mindig lefertőtleníted minden használat előtt meg a bőröd is. Valami tonikkal. Szőrtelenítés után bőrradírozás, majd várj 1-2 órát, és kenegesd be jó kis krémmel. Nekem még borotvánál ez vált be valamennyire, de így is az érzékenyebb helyeken kipattog. Ez egyfajta "bőrbetegség", én voltam már vele dokinál, kozmetikusnál. Nem jól hámosít a szervezetünk, azaz a bőr nem megfelelően bírja a külső hatásokat, és begyulladnak a pólusok, szőrtüszők. Nem nagyon lehet mit csinálni. Még a neugranormom nevű kenőcs jó, amivel lehet kenegetni a bőrt. De ez sem tuti megoldás.
2010. máj. 11. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Uhh nekem qyanta annyira fájt hogy még a könny is kijött a szememből... szerintem nagyon fájdalmas tud lenni ha valakinek érzékeny a bőre!
2010. máj. 11. 12:19
 5/5 anonim válasza:

borotválás után börradír

nekem így nem pattogzik ki...viszont radír nélkül szörnyű:/

próbáld ki...

2010. máj. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!