Melyik lenne a legjobb szőrtelenítési mód egy 13 éves lánynak?
Az a legjobb, ami neked, a te igényeidnek megfelel. Ezt mi nem dönthetjük el helyetted.
A borotválás gyors és olcsó, de hamar kinő, és irritálhatja a bőrödet. Az epilálás nekem bejön, nem fáj, de van, aki csillagokat lát tőle - és a gépet meg kell venni hozzá. A gyantáztatás alapos, de nem tudod otthon csinálni, és én speciel félek tőle, hogy nagyon fájhat. A krém jó, de gyakran büdös, és ez is irritálhatja a bőrödet...
Szerintem a szőrtelenítés nem kor függő. Ha kell, akkor kell... Nekem sajnos a kezemen kiskoromban levágtam ollóval(meg a macska bajszát is, úgy gondoltam felesleges) és megerősödött és hosszabb is lett, zavart így már olyan 12-13 éves koromban kiszedtük gyantával. A legjobb szőrtelenítési mód az, ami neked a legkényelmesebb. Én a borotvát,szőrtelenítő krémeket nem ajánlom, de ha neked az kényelmes...Nyugodtan.
16/L
Az hülyeség, hogy megerősödik a borotvától a szőr! Mindenki ezt terjeszti...-_- Csak úgy tűnik mintha erősebb lenne..am. én epilálok, előtte borotvát használtam, de untam, hogy gyakran kellett használnom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!