Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik szőrtelenítési módszer...

Melyik szőrtelenítési módszer a legjobb a lábon?

Figyelt kérdés
Borotvát meguntam, epilátort nem fogok venni, szőrtelenítő krém vagy gyanta? 14/L
2009. júl. 20. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én borotválom,mert olyan érzékeny a bőrőm hogy a gyanta felszakította a bőrőmet,a hegek máig megvannak a lábamon :/

A szőrtelenítőre is allergiás vagyok :S

De sztem próbáld ki előszőr a krémet,aztán a gyantát.

16/L

2009. júl. 20. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem előbb krémezz, aztán ha nemváltbe, gyantázz. a gyanta brutál, aki nincs hosszászokva. a szőrtelenítő meg büdös, és nekem lesem szedi normálisan, fekete pöttyös lesz tőle a lábam (a szőr nyoma)
2009. júl. 20. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:

a gyanta nagyon fájj..de csak akkor ha otthon csinálod magadnak..

kozmetikusnál nekem nem szokott fájni egyáltalán..

1500 körül van ott a gyantázás legalábbis nekem..

a szörtelenítő krém nekem nagyon szépen leviszi..

de tovább van rajta a krém mint ahogy írja a papír

2009. júl. 20. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Hali!

Szerintem a gyantát válaszd.Bár kicsit fáj,de tartósabb mint a krém.

2009. júl. 21. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
borotva a legjobb. leviszi mindenhol a szőrt és nem is fáj. igaz, kb 3-4 napoként kell borotválni, hogy sima legyen, de szerintem még ez a legjobb
2009. júl. 22. 00:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm, eddig a szőrtelenítő krém mellett voksolok, aztán később majd átállok a gyantára.:D
2009. júl. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!