Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a legjobb szőrtelenítési technika "ott lent"? Nem bírja a puncim a sok borotválást :S
borotválni nem is szabad ilyen gyakran, nem csoda ha kikészül a bőröd, a barátodat nem fogja zavarni a süni effektus. de ha téged ez tényleg annyira zavar akkor gyanta vagy epilátor. bár én gyáva kukac vagyok inkább maradok a borotvánál, úgyhogy nem tapasztalatból beszélek:)
21/N
szerintem a minden második nap azért elég sűrű..:S én hetente szoktam de a bikinivonalamon sosem hagyok még borostát sem mert azért az gáz mikor a bugyi mellől kilóg:S:Dszal ott kb 3 naponta
de szerintem ok h a pasikat zavarja a szőr meg gondolom téged is (engem is) de azért egy picike borosta még nem hiszem h zavaró..:)egyébként nekem a heti egytől is fájni szokott néha..de más módszert nem vállalok be.. epipálást próbáltam már de nem az egészen..a gyantától meg beszarnék..:D de mindenki más próbálj ki szerintem mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!