Anyum nem engedi, hogy leszőrtelenítsem a lábamat, de oszt. Társaim szerint ez ciki és nem fog egy fiú sem szóba állni velem. Mit tegyek?
Az engedélye nélkül nem merem megtenni ,de nekem meg tetszik egy fiú , de oszt.társaim szerint ez igy ciki...
14/lány
Szerintem 14 évesen már lehet borotválni.
Ebben a világban kell is, mert rajtad röhögne az egész város ha szőrös lábbal vennél fel pl. szoknyát vagy valamit amiből kilátszik.
Én sem örülök ennek, de sajnos ez a helyzet.
Lehet kapni gilette (női) eldobható borotvákat nekem azok beváltak és nem is drága. Vegyél mellé valami borotvahabot vagy zselét is de akár otthon be is szappanozhatod vagy kenhetsz rá tusfürdőt és úgy borotválod.
Ne nagyon mutogasd a lábadat anyukádnak, így nem veszi észre.
Ha mégis túlreagálná a dolgot mutasd meg neki a válaszokat amiket írtunk.
Emlékszem nekem sem engedték szüleim még 18 évesen sem mert hogy akkor később milyen erős lesz ott a szőr. Pedig ez nem igaz. Én is kb. 14 évesen kezdtem és nem csak ott szőrtelenítek és borotvával, epilátorral mindent kipróbáltam már. Egyik sem okozott semmi problémát pedig alapból is erős a szőröm. De nem rontott a helyzeten egyik sem.
Ha meg majd észre veszi anyud,meséld el neki,hogy már nagyon zavart,főleg most,hogy itt a strand szezon,mindenki csupasz,csak te voltál szőrös és ez nagyon zavart!Egyébként a szőrtelenítés nem olyan dolog,amiből akkora balhét kellene csinálni...ez természetes folyamat,zavar a szőr,akkor leszeded:)
14/L(én 1éve kezdtem el szedni,de nem bántam meg:D)
Nos, én 12 évesen kezdtem szőrteleníteni!
Borotva természetesen, a többit nem merem.
Én kezdetektől megbeszéltem anyával, és ő mondta, hogy gondolta, hogy engem zavar a szőr, mivel őt is zavarja (mármint az övé)
Ha anyukád is szőrteleníti a saját lábát (márha sötét szőrű) akkor nem hinném, hogy haragudna rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!