Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyum nem engedi, hogy leszőrt...

Anyum nem engedi, hogy leszőrtelenítsem a lábamat, de oszt. Társaim szerint ez ciki és nem fog egy fiú sem szóba állni velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az engedélye nélkül nem merem megtenni ,de nekem meg tetszik egy fiú , de oszt.társaim szerint ez igy ciki...

14/lány

2009. jún. 24. 20:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem tudta csak késöbb és akk már nem tudott mit tenni énis 14 évesen kezdtem,
2009. jún. 24. 20:56
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csináld meg.Pár száz forintért lehet kapni borotvát,amit meg tudsz venni a zsebpénzedből.És csináld meg amikor nincs otthon
2009. jún. 24. 20:56
 3/15 A kérdező kommentje:
háth ez igaz csak félek h mien balhét csapna ki ha észrevenné:S
2009. jún. 24. 21:06
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Visszaragasztani már nem tudja :) aztán majd belátja, hogy a "kislánya" önállósodik :) Hajrá, bátran! ;)
2009. jún. 24. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
csak csináld meg nyugodtan. ha tudnád hogy én mennyi mindent megcsináltam szüleim engedélye ellenére....volt amin kiakadtak, DE az csak addig tartott. tudod, van ez a mondás: minden csoda 3 napig tart. ez tényleg így van. ha tényleg balhé lenne belőle, akkor sem tartana sokáig. amúgy nehogy már anyud miatt érezd magad feszélyezve. ez butaság. nyugodtan csináld meg.
2009. jún. 24. 21:29
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
mondjuk azért anyudnak is valamennyire igaza van, egy pasi miatt megéri a családi veszekedés? Az más helyzet lenne, ha te igazából ezt akarnád, de erről nem írtál egy szót sem, így feltétlemezem nem is. pasi miatt ne csinálj otthon veszekedést! 21F
2009. jún. 24. 21:31
 7/15 A kérdező kommentje:
nem amuyg énis szeretném leborotválni :)
2009. jún. 24. 21:32
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
nemhiszem h ebből balhé lenne, ez nemolyan egetrengető dolog, h leborotváltad a lábad.
2009. jún. 24. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem olyan nagy dolog ez hogy nagy balhét csapjanak miatta, borotváld le, legalább észreveszik hogy kezdesz felnőni.
2009. jún. 24. 21:59
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ...Már megtettem de még nem vette észre anyum ...
2009. jún. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!