Anyum nem engedi, hogy leszőrtelenítsem a lábamat, de oszt. Társaim szerint ez ciki és nem fog egy fiú sem szóba állni velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az engedélye nélkül nem merem megtenni ,de nekem meg tetszik egy fiú , de oszt.társaim szerint ez igy ciki...
14/lány
2009. jún. 24. 20:53
1/15 anonim válasza:
Nekem nem tudta csak késöbb és akk már nem tudott mit tenni énis 14 évesen kezdtem,
2/15 anonim válasza:
Szerintem csináld meg.Pár száz forintért lehet kapni borotvát,amit meg tudsz venni a zsebpénzedből.És csináld meg amikor nincs otthon
3/15 A kérdező kommentje:
háth ez igaz csak félek h mien balhét csapna ki ha észrevenné:S
2009. jún. 24. 21:06
4/15 anonim válasza:
Visszaragasztani már nem tudja :) aztán majd belátja, hogy a "kislánya" önállósodik :) Hajrá, bátran! ;)
5/15 anonim válasza:
csak csináld meg nyugodtan. ha tudnád hogy én mennyi mindent megcsináltam szüleim engedélye ellenére....volt amin kiakadtak, DE az csak addig tartott. tudod, van ez a mondás: minden csoda 3 napig tart. ez tényleg így van. ha tényleg balhé lenne belőle, akkor sem tartana sokáig. amúgy nehogy már anyud miatt érezd magad feszélyezve. ez butaság. nyugodtan csináld meg.
6/15 anonim válasza:
mondjuk azért anyudnak is valamennyire igaza van, egy pasi miatt megéri a családi veszekedés? Az más helyzet lenne, ha te igazából ezt akarnád, de erről nem írtál egy szót sem, így feltétlemezem nem is. pasi miatt ne csinálj otthon veszekedést! 21F
7/15 A kérdező kommentje:
nem amuyg énis szeretném leborotválni :)
2009. jún. 24. 21:32
8/15 anonim válasza:
nemhiszem h ebből balhé lenne, ez nemolyan egetrengető dolog, h leborotváltad a lábad.
9/15 anonim válasza:
Nem olyan nagy dolog ez hogy nagy balhét csapjanak miatta, borotváld le, legalább észreveszik hogy kezdesz felnőni.
10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ...Már megtettem de még nem vette észre anyum ...
2009. jún. 24. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!