Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Metroszexuális lennék?

Metroszexuális lennék?

Figyelt kérdés

Ezt csak azért kérdem, mert ma itt ezen az oldalon odatévedtem véletlenül ehhez a témához is, és 1-2 dologban magamra ismertem...

Mint például... Szoktam magam borotválni /az egész lábamat, a hónaljamat, OTT lent, de pl. a felsőtestemet soha/, ki van szedve a szemöldököm is /szépen, formára... az eredeti elég béna sajnos/.

Szoktam zselézni a hajam, arckrémezek /muszáj, mert sokszor kiszárad a pofám/, parfümözöm magam, de pl. testápolót nem szoktam használni.

Szeretem a kicsit rám feszülő pólókat /bár ilyenből csak pár darabom van/, természetesen fiús kivitelben és színben. Van szűkebb farmerom is /csőnadrág, ha úgy tetszik, bár térd alatt nem teljesen simul rám, olyan szépen arányos szabása van/, az is fiú verzióban. Ha éppen tél van és bakancs van rajtam, akkor a szárát betűrve szoktam hordani /mondjuk máshogy nem is nagyon tudnám, mert annyira azért nem bő a szára a nadrágomnak/.

Ennyit szoktam csinálni, amitől metroszexuális lehetek. :)

De nem szoktam festeni/vasalni a hajam, sminkelni magam, festeni a körmeimet. Nincsenek rózsaszín ruháim, gatyáim, ingeim /az enyhén b.zis feelinget ad :S/. A ruhatáram kizárólag kék, sötétkék, fekete, szürke, és néhol fehér színű cuccokból áll.

Ja, és még valami, mielőtt ezzel jönne: kizárólag a csajokat szeretem, nem vagyok buzeráns. Ezt csak annak mondom, aki fogalomzavarban szenved és keveri a metroszexualitást a homoszexualitással. ;)

2012. máj. 7. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ebből szerintem a lábborotválás a legrosszabb, az talán lehet fenimin hajlam.
2012. máj. 8. 12:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek! :)

A szemöldököm egyébként nem tűnik fel senkinek, eddig senki nem említette meg, hogy ki van szedve.

Egyszer volt, hogy kicsit túl ritkára szedtem, és akkor a barátnőm meg is jegyezte, hogy szerinte ez kicsit már b_zis. Mondta, hogy hagyjam kicsit nőni, és azt követően ő megcsinálja nekem.

Hagytam is nőni, nem szedtem egy darabig, utána pedig már nem ő csinálta, hanem én folytattam, de óvatosan, mértékkel. A mai napig is így szedem, túlzásba nem viszem.

A lábamat pedig azért borotválom, mert én undorítónak találom magam úgy /a felsőtestemmel ellentétben, mert azt viszont férfiasnak találom így szőrösen és nem undorítónak/. :S

Bár a párom erre is rácsodálkozott, mikor látta, hogy le van borotválva /mikor megismerkedtünk, akkor még nem borotváltam, közben jött rám a hajlam :D/.

2012. máj. 8. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!