Mi a véleményetek arról ha egy fiúnak pici ajka van?
Figyelt kérdés
szép? nem szép? (főként lányok véleményét várom) és légyszi irjátok oda a korotokat is! kösz.2009. jún. 24. 12:28
2/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen az ajka, addig amíg nem orbitálisan nagy, meg amíg egyáltalán nincs szája. Ne legyen herpeszes. Ennyi. :)
20/L
3/12 anonim válasza:
Szívesen felfalnám...! xP
Saci (17)
4/12 anonim válasza:
mennyire pici, amúgy nem zavar... 14/L
5/12 A kérdező kommentje:
a szám azért még látszik,de az arcom nan gömbölyű lessz tőle... tényleg nem nagy baj?
2009. jún. 24. 12:44
6/12 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam hogy ha majd lessz szakálam akkor meghagyom és úgyse látszik nem?
2009. jún. 24. 12:45
7/12 A kérdező kommentje:
Ja meg a hajam hosszú. (ha ez számit a válaszolásban...)
2009. jún. 24. 12:51
8/12 anonim válasza:
szakállal ne csúfítsd el! teljesen nyilvánvaló lesz, hogy azzal akarod elrejteni... olyan, mint amikor egy kövér nő bő ruhákat vesz fel, mert akkor úgy érzi nem kövér. pedig csak feltűnőbb és undorítóbb az egész.
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem pedig bejön a szakáll úgyhogy igyisúgyis lessz.
2009. jún. 24. 19:11
10/12 anonim válasza:
A legtöbb nőnek nem tetszik a szakáll. Szerintem nem baj, ha kicsi az ajkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!