Csajok, mit gondoltok arról ha egy fiúnak vastag ajkai vannak (nem mesterségesen hanem természetesen) Kort is írjatok.16f?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 11:33
1/12 anonim válasza:
Szia!
Én jobban szeretem a vékony ajkú pasikat. :) Nekem az sokkal szexibb,mint a telt ajkak. :)
Dehát ízlések és pofonok.:)
18/L
2/12 anonim válasza:
van 1-2 ismerősöm akinek vastag az ajka de nagyon jól áll neki :D
16/L
3/12 anonim válasza:
A barátomnak is vastag az ajka és imádom :$
5/12 anonim válasza:
Nekem azthiszem 2 volt barátomnak volt olyan és hányingerem volt tőlük. Plusz kinézetre is gusztustalan. Szopós száj.
6/12 anonim válasza:
Szerintem is ilyen szopós szájúnak nevezhetőek. Van egy osztálytársam akinek ilyen szája van, és alapjába véve nem lenne csúnya gyerek, de ez nagyon visszataszító, de hát ízlések és pofonok.
8/12 anonim válasza:
nekem viszont nagyon tetszik... sexy és különleges :)
9/12 anonim válasza:
bejön,főleg ha tényleg beleillik az arcába az illetőnek:)
10/12 anonim válasza:
A barátomnak is vastag ajkai vannak és nagyon tetszenek :$
El sem tudnám képzelni őt vékony szájjal :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!