Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy átlagos orosz...

Hogy néz ki egy átlagos orosz lány?

Figyelt kérdés
Szerintem valahogy mindegyikben van valami jelegzetes,amiből lehet tudni.szerintetek?Lécci csak normális válaszokat.Pl az arcuk milyen lehet és az öltözködési stílusuk?

2012. máj. 5. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ezt én is megfigyeltem ^o) sztem az arcszerkezetük, ami jellegzetes. kissé széles az arccsontjuk és nagy szemeik vannak, telt szájuk, szóval mint egy baba.
2012. máj. 5. 21:40
 2/2 anonim válasza:
100%
Az orosz lány mérföldekkel más, mint a többi nő. Mindenki szinte kivétel nélkül festi magát és nagyon adnak az öltözködésre. Nyíltak és kedvesek. Mindig mosolyognak, örök optimisták. A föld legszebb lányai. Tudom. Voltam kint többször.
2012. okt. 30. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!