Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan erhetnem el hogy...

Hogyan erhetnem el hogy kissebb legyen a mellem?

Figyelt kérdés
fura kerdes,lehet,de szerintem egy mell akkor szep ha kicsi es formas..es en ugyan 53kg es 165-167 cm es vagyok,es 80B-s a mellmeretem vagyis nem nagy a testemhez kepest,de en jobban ereznem magam ha kisebb lenne..es nemtudom ezt hogy erjem el mutet nelkul..esetleg ha sokat futnek es sportolnek akkor izmosabb lehetnek ha keves zsir lenne a testemen a mellem is kisebb lenne..de nem vagyok az a nagy sportember,es nincs is tul sok idom erre..es kivancsi vagyok hogy tud-e valaki valamit arra h hogyan lehet elerni ugymond ''hazilag'' hogy valamicsket csokkentsek a melleim mereten..:|

2012. máj. 2. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:

egészséges változat: járj el futni, a futónőknek nincs mellük

egészségtelen változat, amit viszont nem ajánlok: fogyókúra. de ha ebbe belevágsz, pár év múlva megszívod. (tapasztalat, tönkrevágtam a szervezetemet)

2012. máj. 2. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem azert is ekkora a mellmeretem a sulyomhoz es magassagomhoz kepest,mert homokora alkatom van,es a derekam ugyan keskeny,de a csipom szeles,es a zsir oda rakodik es a melleimre..vagyis ha lefogyok,semmi valtozas..vallam lemegy,csipom,fenekem kisebb lesz valamivel,de a mellem csak alig lathatoan valtozik..sott,szinte semmit,tehat a fogyokura az nem megoldas szamomra,mert voltam mar 57 kilo is de a mellem ugyanakkora volt mint most:(..tehat lehet hogy csak a futas marad..
2012. máj. 2. 17:44
 3/6 anonim válasza:

hát ez érdekes, a lányok általában a kis mellük miatt szoktak panaszkodni, te pedig az átlagnál kissebb melleidet tartod túl nagynak. Ha F vagy G melltartót hordanál, akkor megértenélek, de így ...

amúgy szerintem a futástól egy idő után a melleid előbb vagy utőbb elkezdenek lógni, úgyhogy szerintem inkább probálj meg mellizomra edzeni. mondjuk fekvőtámasszal, vagy konditeremben.

habár szerintem ideális a testmagasságod, a testsúlyod, de sztem pici a melled, de te tudod, ez a te életed :D

2012. máj. 4. 01:21
 4/6 A kérdező kommentje:
pedig egyaltalan nem kicsi!:D a baratom is el van ragadtatva hogy milyen szep es formas,de szerinte se kicsi..
2012. máj. 4. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
17%
minél nagyobb, annál jobb!
2012. máj. 5. 15:47
 6/6 anonim válasza:
borogasd jéggel
2012. máj. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!