önbizalomhiányos vagyok, mit tegyek? (20L)
Kezdj el sportolni valamit, válts életmódot, egyél egészségesen, vállalj nagyobb dolgokat, mint eddig.
Tanulj rendesen, menj el dolgozni, hozz létre saját erőből dolgokat, alkoss! Rajzolj, fess, szobrászkodj, járj íjászkodni, lovagolni, görkorizni, akármit. Csinálj ügyességet és eszességet igénylő dolgokat! Járj versenyekre, és nyerj!
Az önbizalom nem mástól jön, csakis magadtól!!!! Ezért hívják ÖN bizalomnak, mert ha van, akkor az azt jelenti, hogy bízol önmagadban, bízol abban, hogy képes vagy dolgokra. De ezt csak úgy érheted el, ha bebizonyítod magadnak, hogy képes vagy dolgokra. Másik embertől sose várj önbizalmat, mert nem fogod megkapni és depressziós leszel.
Az kemény dolog lesz, komoly elköteleződés, és ha hagyod magad meginogni, akkor sose lesz önbizalmad.. Szóval hajrá!
ma már senkiben se bízhatsz meg, el ne felejtsd
édesanyámon kívül mindenkivel megtartom 5 métert
Kedves Smartguy86 és az előtte lévő két válaszoló.
Olyan a kérdezőnek adott tanácsotok mintha egy vízbe pottyant úszni nem tudónak azt mondanátok, hogy a hajánál fogva húzza ki magát a vízből. Ilyen esetekben senki nem tud magától kievickélni a bajából. Ehhez külső segítség kell. Ne szégyelj segítséget igénybe venni. De ez a segítő egy megfelelően képzett jó szakember legyen, ne pedig egy találomra kiválasztott valaki mint amit a #3 válaszadó mondott. Ilyen esetben lehet, hogy vak vezet világtalant és semmire sem juttok. Ma már az önismeretnek komoly tudománya van. Ebben kell egy segítő kéz, aki hozzáértően vezet, törődik veled. Ha igényed van külső segítségre, írj egy privát üzenetet, és én szintén privátba megírom, hogy nekem ki segített hasonló esetben.
#7 - Ez nem igaz! Külső segítséggel egy dolgot érhet el: függővé fog válni az illetőtől. Az önbizalom megteremtéséhez saját maga által elért eredmények kellenek, nem pedig tüneti kezelés, vagy szorongásoldó gyógyszerek (amiket szíves örömest alkalmaz némely általad nagyra becsült "szakember").
A vizes-hajas példád se jó, mert én nem azt mondtam, hogy hip-hop gondolja meg magát és legyen boldog. Én azt mondtam, hogy küzdjön meg azért, amit akar és akkor majd becsülni tudja magát, amiért elérte azt, amire vágyott. Aki nem tud küzdeni, az általában öngyilkos lesz - ebben teljesedik ki a végtelen önzése. Akiben megfogalmazódik az igény, az már jó úton van és általában nem rest és lusta ember, csak nem kapta meg a megfelelő motivációt az élettől - ezen segít az, ha minél több dologba belefog az ember. Akkor kiderül, mi az, ami nyugodtsággal és büszkeséggel tölti el....
Csak egyetlen példány van Belőled!
Ez legyen mindíg előtted.
Olyan senkiházi emberek vannak a világon, még a Parlamentben is néhány, azt se tudják hogy dobálják magukat, még is fenn hordják az orrukat és elhiszik magukról, hogy "menők"
Higgy magadba, de legfőképpen bizonyíts is, hogy biztos legyél magadba. Menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!