Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon önbizalomhiányos...

Nagyon önbizalomhiányos vagyok, segitséget kérek?

Figyelt kérdés
nekem sose sikerül semmi se.nagyon sápadt vagyok, most lettem fehéres szőke és ettől csak mégjobabn sápadt lettem, a szoli nemigen fog meg.szedtem gyogyszert a pattanásos bőrömre de ujra visszajöttek 1 év után, csak kisebbek ezek.a hajam nagyon hullik és vékonyszálú.diétázok, szeretnék fogyni mert nagyon nagy pocakom van.de vhogy én is érzem h nem jó ahogy étkezem.heti 1 szer mozgok körülbelül. tudnátok jó tanácsokat adni ?
2010. máj. 4. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
kezdjük avval: milyen gyógyszert szedtél a pattanásokra??? azt ne mond hogy sotret vagy roaccutan mert akkor ebben a pillanatban ugrok ki az ablakon...
2010. máj. 4. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Soha ne ejts ki többet az első mondatodhoz hasonló mondatot!

Az étkezést,ha odafigyelsz megváltoztathatod,már az is sok,ha elhagyod a cukrot,a fehér lisztet és több nyers zöldséget csempészel az étrendedbe.Sétálj többet,ha futni(sportolni)nincs kedved.És a tápanyaghiányodra valamilyen multivitamin készítményt beszerezhetnél.A hajhullás ugyanis többnyire attól van(ha foltokban mutatkozik:gyulladás)Hajvékonyodás/hullással pedig lehet fehérje hiányától is,próbáld ki a Spirulina algát,ami magas klorofilltartalmánál fogva a bőrödön is segít.

2010. máj. 4. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:
A sápadtság lehet vashiánytól.Az alga abban is segít.
2010. máj. 4. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem itt a hozzáállás is eléggé fontos. :) Ah látom elég sok gond foglalkoztat most téged és itt az a fontos h pozitívabban állj hozzá és ugy oldd meg a problémákat.. :P legyen egy kis önbizalmad,változtass a külsődön vagy bármin,mert valsószinűleg vmit rosszul csinálsz,ha ennyire nem érzed jól magad a bőrödben. :P Szóval én azt mondom h sportolj többet,barnátnőkkel járjatok el futni (gondolj csak arra h fogysz is tőle,találkozol a bnőkkel és még jól is fogod érezni magad,mert a sporttal boldogsághormon keletkezik. :))Kajáláskor figyelj oda miből emnnyit eszel,egyél mindenféleképpen sok gyümölcsöt és zöldséget,kerüld a zsíros kajákat, igy gyorsabb a fogyás. Vmilyen multimitamint is szedhetnél,amiben minden fontos vitamin benne van és így valszeg nem fog hullani a hajad.. mindenen tudsz változtatni,ha nagyon szeretnél.
2010. máj. 4. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
én is sápadt vagyok
2010. máj. 4. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:
és most ez miért baj? Én például olyan fehér vagyok mint a fal. A koromhoz képest túl magas és fura hogy az összes haverom egy fejjel alacsonyabb nálam. Nekem is vékonyszálú a hajam, és képzeld csak el nekem is vannak szeplőim, pattanásaim!!! De én nem nyavalygok hanem ellensúlyozom mással. Használok barnítókrémet, gőzölök hogy eltűnjenek a pattanásaim, melíroztatom a hajam hogy élénkítse az arcom, és így a hajam is dúsabbnak tűnik, a hajam minden reggel tupírozom, sminkelek, lakkozom a körmöm stb..
2010. máj. 4. 20:45
 7/7 anonim válasza:

én is fal vagyok:D

deee én se érzem magam jól a börömbe

de szerintem senki,csak sokan jól titkolják:)

2010. máj. 13. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!