Hogyan legyek "több", bátrabb az öltözködésben, ha nem tudom mi áll jól nekem?
164 cm vagyok, 60 kg körül, de már fogyózok:) mások csinosnak mondanak,formás, szép az arcom is szerintük. Barna lapockáig érő hajam van. Nem merek felvenni minit, egyberuhát, mintásat. Honnan tudjam mi áll jól? Hogyan legyek bátrabb? ki sem akarom magam röhögtetni:S
köszönöm! 22L
1. egy kicsit most ez off lesz... én 162cm vagyok, 52kg és én is fogyózok... nem csinálhatnánk együtt? mert egyedül nem megy.... de ha van valakid, akkor mind1... csak jó lenne ha mondjuk privátban mindig tudnánk dumálni...
2. én azt szoktam, hogy egy barátommal (lány) megyek el vásárolni, ő megmondja hogy jól áll-e... viszont tényleg olyan barát kell aki megmondja hogy jól áll-e vagy nem, nem pedig mindenre azt mondja hogy igen.... (jó, nálam ez egy kicsit sántít, de azért meg tudja mondani kb hogy mennyire áll jól), de gondolom neked is feltűnik ha valami nem áll jól... :)
3. tartsd be azt a szabály ta ruháknál hogy vagy fönt, vagy lent mutatsz meg többet... pl miniszoknyához ne legyen mély dekoltázsod... :) vagy az egyik, vagy a másik... :)
sok szerencsét és remélem tudunk majd beszélgetni priviben ha együtt szeretnél velem fogyni... :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!