Van-e olyan weboldal ahol stylist segít az öltözködésben és egyéb más dolgokban és mely (ek) ez (ek) ha van (nak)?
Szia,
A fenti Shaonille weboldal nekem is tetszett amúgy...
Én is csak ugyanezt tudom mondani, de azért leírom, hogy személyi stylist/ stílustanácsadás a neve ennek az egésznek.
A más dolgok amiben tud segíteni egy személyi stylist, az a gardróbrendezés, vagy gardróbrevízió, tehát átnézi a ruhatárad, javaslatot tesz mi az ami nem áll jól, vagy nem érdemes használni, mit tarthatsz meg, hogyan kombinálhatod őket, megvannak-e az alapdarabjaid, és milyen kiegészítők és egyéb ruhák kellenek. Aztán ezeket együtt a személyi stylisttal meg tudjátok venni.
Aztán tud segíteni abban is, hogy szép, profi fotók készüljenek rólad, mert ismeri a jó fotósokat, a jó pózokat, hogy milyen ruhák előnyösek a fotón, ilyesmi. meg persze tud jó stábtagokat, tehát mondjuk sminkest is, meg retusőrt...
Remélem hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!