Hogyan mondjam meg neki? , az egyik lány az oszt. -ból álandóan utánoz. Pl ha deszkás cipőt hordok, akk. ő is, ha tornacipőt, akk ő is. Nem csak öltözködésben de beszédben is meg mindenben utánoz. Hoggyan mondjam meg neki hogy hagyja abba?
Hát nem könnyű az ilyet megmondani, de engem is annyira idegesítenek az ilyen embereket akiknek nincs saját stílusuk és a másikat utánozzák...
Én talán úgy kezdeném, hogy megmondanám neki, hogy jéé te is ezt vetted fel vagy te is ezt csináltad, mint én és akk rádnéz mond valamit és vágnám először csak a fejeket, hogy vegye észre magát...
Egy idő után úgyis észre veszi, hogy van valami bajod és megkérdezi... akkor szépen megmondod neki, hogy ez meg ez nem tetszik.
Ha még rá 3-4 hétre is ezt csinálja, akkor biztos, hogy leoltanám a helyedben :S
Velem is így van!
Annyira idegesítő.
Van egy csaj az osztályban,aki a legszebbnek legjobbnak képzeli magát,de mégis néha azt veszem észre,hogy percekig csak les,de nem tudom hogy miért!Aztán amikor egy nap felveszek egy szoknyát,másnap tuti,hogy többen is abban jönnek,de persze maguktól eszükbe nem jutna valami eredeti stílust kialakítani.
Ma is abban voltam,kíváncsi vagyok holnap mennyien jönnek abba?:S
Aztán van egy másik csaj,hát az csak menőbbnek és szebbnek akar látszani,mert amúgy dagadt és nagyon ronda,és ő tényleg állandóan les és mindig utánoz.
Reggel,amikor bemegyek suliba és leveszem a kabátot azt lehet észrevenni,hogy a csaj majd leesik a székről,úgy les és egyszerűen olyan feltűnően néz végig rajtam minden egyes részletet,hogy az már rendesen zavaró.
Ezekkel nem lehet mit tenni,ezek ilyen szerencsétlenek,hogy nem tudnak saját stílust kialakítani,így mindig van valaki/valakik,akiket utánozni kell,de persze ez a legtöbb esetben nem jön össze nekik:P
Próbálj meg egyedien öltözködni,vegyél olyan ruhákat,amiket nem nagyon tud más beszerezni.
Én erre találtam ki,hogy szinte már csak turiból öltözködök és komolyan mondom,hogy így csak még jobban lesnek:D
Nekem pl tetszett a latex gatya,de minden csajon az volt már,uh azért se vettem,inkább saját stílust alakítottam ki magamnak és sokkal jobban érzem így magam:D
Üdv és kitartás az ilyenekkel szemben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!