Bagoly-és bajuszmánia?
Figyelt kérdés
Miért hord mindenki ilyen mintájú, kiegészítőket: gyűrűt, karkötőt, nyakláncot, fülbevalót? Mit jelképeznek ezek? Mert szerintem kifejezetten idétlenek ezek a kiegészítők, nincs semmilyen jelentésük. 16/L2012. ápr. 30. 12:28
1/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés! Gondolom felkapta valaki és elindult. Kezdetben nekem tetszett, mivel szeretem a baglyokat, de mint minden mánia, ez is teret hódított. Szerintem már éppen leáldozóban van. 20/L
2/5 anonim válasza:
Innen ered:
De jelentése nagyon nincs, ez amolyan divat, mint pl a páva óra. Nem jó semmire, de mindenki hordja.
Bár nekem is van minden kiegészítőben, mégis már úgy érzem magam benne, mintha fila táskát hordanák. :-o
3/5 anonim válasza:
A bajuszmánia Victoria Justice-tól ered...
17/f
4/5 anonim válasza:
bajuszmániám nincs. de a bagoly nekem már nagyon régről van. most 19 vagyok és körülbelül 9 éves koromtól bagolyimádó vagyok. nekem tetszik hogy így divatba jött, legalább több baglyos kiegészítőt ruhát tudok venni. nekem még kisbaglyom is volt^^
5/5 Balasa Máté válasza:
pedig aranyosak.mindenkinek más tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!