Honnan szerezhetnék páva, feketemacska, bagoly vagy pók formájú, alakú amuletteket, medálokat viszonylag jó áron/olcsón?
Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 13:41
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy hol lehet ezekhez olcsón hozzájutni, én csak olyan oldalakat ismerek, ahol bizony néhányezres ára van ezeknek a medáloknak. Azért leírok egy-két címet: www.darkshop.hu és www.boreger.hu ezeken az internetes oldalakon a nyakláncok, medálok között találsz hasonlót és rendelhetsz is. De ha budapest közelében vagy, akkor ott személyesen is felkeresheted a Bőregér nevű boltot.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, bár én nem rocker vagyok, csak olvastam ezeknek a tulajdonságairól, és megtetszettek, gondoltam kipróbálom.
2009. jan. 5. 14:31
3/4 anonim válasza:
Értem, csak ezeket a medálokat igazán ilyen helyeken árulják. Vagy csak én nem nézek jól körül... :)
Remélem azért találsz egy jó helyet, ahonnan beszerezheted ezeket. Nekem sajnos nincs más tippem. :(
4/4 A kérdező kommentje:
hát köszi a tippet, egész jó cuccok vannak itt, de én sem igazán ismerek jó helyeket.
2009. jan. 10. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!