Hol találok nem olyan drágán baglyos nyakláncot és fülbevalót?
Figyelt kérdés
Pénteken fogunk menni az Aréna Plázába.Baglyos nyakláncot és fülbevalót akarok venni.A Bijou Brigitte-ben néztem ki pár klassz darabot.Egy másik üzletben olcsóbban kaphatok ilyet?
Köszönöm!:)
2012. ápr. 7. 14:08
1/9 anonim válasza:
Én a kínaiban láttam tegnap baglyos nyakláncot és fülbevalót, 700 forint volt a nyaklánc, a fülbevalót árára nem emlékszem, de szerintem jóval olcsóbb, mintha a Bijou Brigitte-ben vennéd.(azért köztudottan drága, sajnos)
2/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy mi falun lakunk,és itt nem lehet kapni ilyesmit.Kirándulni megyünk,és bemegyünk az Aréna Plzába is,és ott szeretnék venni baglyos dolgokat.:)
2012. ápr. 7. 15:21
3/9 anonim válasza:
Én legutóbb a Cora-ban láttam baglyos nyakláncot és melltűt.
Nem tudom mennyibe került, de tapasztalataim szerint a Bijou Brigitte veszett drága helye, ahhoz képest hogy gagyi bizsu minden, akármilyen jól is néznek ki :(
4/9 anonim válasza:
Stradivarius, C&A, Bershka, Pimkie. Bárhol ahol van bizsu. Teli van minden bagollyal most, nem tudom honnan jött ez a láz.
5/9 anonim válasza:
otto-ból megrendelheted online 2-3 ezer ft
6/9 anonim válasza:
Müllerben is van sztem 2-3 ezer max a fuli es a lanc egyben
7/9 anonim válasza:
claire's-ben vettem, de 2390-ért a nyakláncot. karkötőt meg kb 1000-1400 ért láttam.:)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!:D
2012. ápr. 7. 23:20
9/9 anonim válasza:
Szia! Itt láttam baglyos nyakláncot 550 Ft-ért. Kérdezz rá, hátha még megvan. Én is vettem már innen, és megbízható:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!