Fiúk! Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
14-16 éves fiúk véleményére vagyok elsősorban kíváncsi,hogy nálatok kövérnek számítok-e.14 éves vagyok 160-162 cm és 50 kg köszi előre is az ÉRTELMES válaszokat 14/L2012. ápr. 30. 11:10
11/20 anonim válasza:
Még hogy kövér?Én is ugyanekkora vagyok csak 57kg!
14/L
12/20 anonim válasza:
ennnaa
Ennek ess neki újra, mert nem jött át, és gyanítom, nem csak nekem...
14/20 anonim válasza:
Na, pont erre akartalak rávilágítani én is...
15/20 anonim válasza:
waa-waa csak nem velem van baj,....
16/20 anonim válasza:
"Ragd meg amit irsz, mert a kerdezno, erre a kerdesre volt kivancsi."
Őszintén... szerinted ez értelmes?
17/20 anonim válasza:
Hat persze, hogy igen.A kerdezo irt egy kerdest, amire kivancsi volt, hisz itt "ez a lenyeg".S a masik, kezd itt rinyalni neki, hogy rib.meg minden...es azert mondtam hogy "ra'gja meg"...
18/20 anonim válasza:
1. Az a másik, az én voltam.
2. Az általad használt szót véletlenül sem említettem.
3. Az 1 dolog, hogy mit akartál írni, az meg egy másik, hogy mi lett belőle, nem ártana tudni fogalmazni, meg írni, ha szeretnéd, hogy mások is értsék, elvégre nem magadnak írtad...
19/20 anonim válasza:
En teljesen, helyesen fogalmaztam.Ha az ekezetekre utalsz..nem ekezetes a billentyuzetem.:D
20/20 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, a szöveg nem kerek úgy, ahogy van, valami hiányzik, vagy több van belőle, lényeg, hogy nem értelmes... (nekem ilyen "mondatok" kb 2 üveg pia után születnek de lezárhatjuk, mert egy teljes oldalon át részleteztük, mindjárt új lap, és ugyanott tartunk, szóval feladtam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!