Körömerősítés zselével? Tapasztalatok?
A zselétől gyengül a köröm és nem erősödik. Én csak azért rakattam mert tetszett, amúgy erős körmöm volt. Mikor leszedettem papírvékony és hajlékony volt a körmöm.
Anyunak mindig letörik. Ő is tetetett zselét és ugyanúgy letört a zselé alatt.
Egy réteg zselé nem old meg semmit. A műköröm pedig nem csak az, amikor meghosszabbítjuk a körmöt, vagy tipet teszünk rá. A zselés, vagy porcelános erősítés is műköröm.
Lehet rá rakni gumizselét (ami szintén műköröm amúgy), vagy bármilyen mást, de annak már lesz egy vastagsága mindenképpen.
Az előző válaszolóknak csak annyit, hogyha a körmös szétreszeli, persze, hogy vékony lesz a köröm a mű alatt. Nem kell szétreszelni, és akkor nem lesz gond.
Nem kérdőjelezem meg, viszont akkor ő is tudja, hogy egy réteg zselé nem ér semmit :) Tehát akkor te írtad rosszul. (szintén versenygyőztes vagyok, ha ez megnyugtat)
Jelzem, ha te nem kérdőjelezed meg a tudását, miért tetted fel itt a kérdésed? hmm?? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!