Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok erre ésszerű magyaráz...

Tudnátok erre ésszerű magyarázatot adni?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nem akit ismerek, de nem ismerősöm a facebookon. Beállított egy profilképet magáról és olyan 1-2 hétig vagy 5en like-olták a képét. Aztán egyszer egy nap (!!!) alatt belikeolta még vagy 15 ember, és azóta senki.

Mit csinálhatott, hogy egy nap alatt 15-en like-olták?

2012. ápr. 29. 11:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ja és mindenkinek ment a zöld kéz...
2012. ápr. 29. 13:18
 12/15 Smartguy86 ***** válasza:
:D Biztos azért csinálta, hogy neked bizonyítsa, hogy mennyivel jobb? Szerintem ez csak belemagyarázás. Ha meg valóban így van, akkor kár szót pocsékolni rá, egy hülye pitsa és kész...
2012. ápr. 29. 13:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy aznap, amikor sok lájkot kapott, akkor egy csomó cuccot tett fel az üzenőfalára, és így többen meglátták, hogy új képe van, ergo többen lájkolták...
2012. ápr. 29. 15:35
 14/15 A kérdező kommentje:

kedves Smartguy86 !

Biztos h nekem csinálta, mert a barátságunk is azért ért véget, mert mindig versenyeztünk egymással h ki néz ki jobban (én már bánom, hogy ilyen voltam, de 2 ember kellett ehhez a dologhoz).

Mikor mi összevesztünk, ő ilyen platina szőke volt, sok sminkkel, magassarkú miniruhával stb típus, és azóta láttam és a képen is átment ilyen természetes lányba.

Szerinted összeveszésünk után nem így akarta megmutatni, hogy ő természetesen is szép?

2012. ápr. 29. 21:13
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 29. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!