Tudnátok erre ésszerű magyarázatot adni?
Van egy csaj aki nem akit ismerek, de nem ismerősöm a facebookon. Beállított egy profilképet magáról és olyan 1-2 hétig vagy 5en like-olták a képét. Aztán egyszer egy nap (!!!) alatt belikeolta még vagy 15 ember, és azóta senki.
Mit csinálhatott, hogy egy nap alatt 15-en like-olták?
"Lájkért dugok"? Ez valami új irányzat? :DDDD
Egyem a féjszbukkos drága szíveteket! Aztán miért zavar az téged, hogy az ő képét lájkolják? És ha ismered, miért nincs felvéve? Ha ismered de utálod, és ezért nem veszed fel, akkor mi a szarért nézed az adatlapját???
Beteg emberek vannak...
Én nem tudom h miért lennék ezért rosszindulatú, mert megkérdeztem h h csinálta.
Régi barátnőm, összevesztünk és nem jelöltük be egymást fészbukon, és direkt csinálta h egy csomóan lálkolják, hogy megmutassa, hogy jobb mint én. Egyébként 100 ismerőse van, ebből több mint 20an lájkolták azt a képét, van másik képe is azt 10 alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!