Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy öltözködjek?

Hogy öltözködjek?

Figyelt kérdés

15 éves szőke hajú kék szemű fiú vagyok, és azt szeretném kérdezni hogyha menő szeretnék lenni, vagy ha szeretnék a

lányoknál is helyesnek tűnni, hogy öltözködjek vagy nap szemüveget hordjak mert attól menőbbnek tűnök, Vagy mit csináljak? A válaszokat előre is köszönöm!

2012. ápr. 23. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hordj napszemüveget, hülyeség, főleg ha kék szemed van :)

Csak vegyél fel olyat ami neked tetszik, mert, ha én azt mondom, hogy vegyél fel egy skót szoknyát vagy mit tudom én akkor az már nem te leszel. Tehát, bármit felvehetsz, szerintem ami tetszik, persze csak mértékkel :)

2012. ápr. 23. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
*szerintem után vessző :)
2012. ápr. 23. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A saját stílusod neked kell megtalálnod...
2012. ápr. 23. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:

" nap szemüveget hordjak mert attól menőbbnek tűnök, "

..ezt nem mondhatod komolyan:D:D:D ez olyan ,minthogy menőbb vagy a cigitől..hát őő nem..egyik se tesz menővé!

Milyen zenei stílust szeretsz? abból is kijöhet valami.. vagy hogy milyen a testalkatod,vékony vagy ducibb..

A lányok meg nem a menőség miatt fognak szeretni..az a 12-16 éves korosztály..legyél önmagad,az sokkal nyerőbb,főleg ha nem "izomszagú" a dolog!

2012. ápr. 23. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

keresgéljél, sok jófej ötletet lehet itt látni

2012. ápr. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!