Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan öltözködjek?

Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés
Alig 50 kilós nő vagyok, 2 gyermekem született, a szoptatás során leadtam minden feleslegem, de izmom alig van, sportolni pedig sajnos nagyon kevés időm/lehetőségem van. a mellem nagyon pici lett, szinte alig van valami, A-kosaras, elég lapos is. Ha híznék, nem mellre hanem tuti hasra, ismerem magam. A fenekem is lapos. Szeretnék kérni Tőletek linkeket, mi áll jó egy kis mellű, lapos fenekű nőnek! Annyi jó tanácsot olvasok itt, milyen fazon állna jól. Pl milyen melltartót vegyek? És főleg milyen fürdőruhát?
2012. ápr. 18. 07:35
 1/4 anonim ***** válasza:
vhogy szakíts ídőt és legyél sokkal izmosabb.mert ha nagyon vékony vagy és semmi izmod sincs beteg lehetsz és 2 gyereked is van.
2012. ápr. 19. 15:58
 2/4 A kérdező kommentje:

:)

nem vagyok beteg. Van izmom, csak nem látszik, nem tudok sportolni...te tudnál egy egyéves és egy négyéves mellett, nulla segítséggel?

2012. ápr. 19. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

ehhez mit szólsz?:)mindenképp olyan bikinit válassz szerintem ami mintás

2012. ápr. 21. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
ja vagy olyat aminek fodros a felső része:)
2012. ápr. 21. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!