Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden csaj...

Miért van az hogy minden csaj irtó szépnek gondolja magát?

Figyelt kérdés

elég csak körbenézni myvipen, 10csajból 7 tuti hogy csücsörít és hozzá teszi hogy tökéletes, raj, és k*ák kocc..?! nem értem

én 17 éves lány vagyok, sem én sem a környezetem nem tart rondának.. de ez akkor is gáz..xd

előre is bocsi ha megsértek vkit

2009. jún. 20. 15:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hm. köszönöm a válaszokat..:)akkor reméljük hogy idővel kinövik..:D
2009. jún. 20. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen barátnőm, bármiről beszélink, mindig mondja hogy ő ilyen ő olyan jó, majdnem minden mű rajta, amihez nem kell műtéti beavatkozás, sőt nem egy ilyen arátnőm van, több, beszélek a műkörömről műszempilláról műhajról, póthajról...és elis hiszi, hogy ez szép, és hogy minden pasi megfordul utána.

Valóban majdnem minden pasi megfordul utána, de többen csa azért, mert kiröhögik, hogy térj már észhez, nem kell primadonnát játszani.

Én személy szerint szépnek tartom magam, sokmindent megváltoztatnék magamon, de nem tezsem, max. hajfestés abba belemennék, de szerintem, az se gáz ha nincs valakinek festve a haja.

Megjegyzem semmi bajom az olyanokkal, akik festik a hajukat, műkörmük van vagy műszempillájuk, de ezeket nem mindennaposra kéne tervezni szerintem..egyszer kétszer jól néz ki, megengedheti az ember magának, de a mindennai életben kicsit sok.Véleményem szerint ezek a csajok képzelnek magukról sokat.

Mondjuk van még egy fajtájuk, a könnyen kapható lányok, ők pl.:azért beképzeltek, mert azt hiszik, hogy mert annyi pasival volt dolguk, ők az istennők. De ez nem így van, minden csaj kahatna minden újjára egy csomó pasit, akárhogy néz ki, csak valakinek van tartása, és valakinek az a lényeg, hogy minden héten mással legyen...

pusz

17/L

2009. jún. 20. 15:55
 13/16 A kérdező kommentje:

csak nem értem hogy miért akar valaki mű lenni.Na és igen utolsó válaszoló ahogy írtad, hogy nem azért nézik meg őket az úton h milyen szép, hanem mert milyen gáz..:S

én is festem a hajam.. eredetileg szőke, de sötétbarnára festem..:)ebben nincs semmi.

A másik fajtáról amiről írtál kedves utolsó válaszoló.. hát.. igazán elszomorító.. nekem is volt egy ilyen "barátnőm" és csak most kezd rájönni hogy talán az éjszakázást meg a nemi életet nem 12 13 évesen kellett volna elkezdeni..

2009. jún. 20. 16:08
 14/16 A kérdező kommentje:
mármint az csak egy dolog hogy mű, de minek kell lenézni meg beszólni a másiknak..?
2009. jún. 20. 16:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nah jo. amikor vipre meg ilyen helyekre kirakják, hogy ilyen olyan raj vagyok, meg hogy te nekifutásból sem lehetsz olyan jó, mint én alapállásból.. Azok 1 trancsír gépek! Ilyenkor próbálják beadni még maguknak is, hogy szépek! Csak azt akarják, hogy felfigyeljenek rájuk és dícsérjék őket! 1 csepp igazi magabiztosság sincs bennük!! Ilyenkor lennék csak igazán gondolatolvasó..Mennyit röhögnék ezeken..Istenem..:D
2009. jún. 20. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Én sem gondolom/érzem magam szépnek.

De a szomszédom!Na ő aztán tényleg szépnek érzi magát,pedig tényleg egyáltalán nem szép.Mindenkit lenéz.És a beszéde?Ha meghallom már rosszul vagyok tőle.Hála Isten nem nagyon találkozom vele.Szóval én sem tartom magam szépnek!sokan mondják hogy szép az arcom,stb...!De én soha nem vagyok megelégedve magammal.Ezzel meg a barátomat kiakasztom.

2009. jún. 20. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!