Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden csaj...

Miért van az hogy minden csaj irtó szépnek gondolja magát?

Figyelt kérdés

elég csak körbenézni myvipen, 10csajból 7 tuti hogy csücsörít és hozzá teszi hogy tökéletes, raj, és k*ák kocc..?! nem értem

én 17 éves lány vagyok, sem én sem a környezetem nem tart rondának.. de ez akkor is gáz..xd

előre is bocsi ha megsértek vkit

2009. jún. 20. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem érzem magam szépnek. Tehát ez nem vonatkozik minden lányra. De mondjuk nem is csinálok ilyen képeket. Myvipem sincs kezdjük ott.
2009. jún. 20. 15:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy normális, egészséges önbizalommal rendelkező ember sem látja magát mindig tökéletesnek és szépnek, sőt...

Az olyan csajokat mint akiket Te említettél nevezzük egoistáknak. Na Ők minden esetben szépnek és tökéletesnek látják magukat. Hiába nagy az Isten állatkertje!

Én speciel jól érzem magam ahogy vagyok. Vannak pillanatok amikor gyönyörűnek érzem magam és vannak olyanok is amikor nem és szerintem ez így van rendjén.

Egy 15 éves lány :D

2009. jún. 20. 15:31
 3/16 A kérdező kommentje:
jó persze nem minden lányra értettem.. én sem vagyok ilyen.csak hajt a kíváncsiság hogy mitől lett tök sok csajnak nagy az egója..:D
2009. jún. 20. 15:32
 4/16 A kérdező kommentje:
:)na igen utolsó válaszoló, szerintem ez is a normális.. :)
2009. jún. 20. 15:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert beképzeltek, és elhiszik, amiket a reklámok sulykolnak beléjük, hogy ezt vedd meg, azt vedd meg, kend magadra, és milyen szép leszel tőle. Szerintem ezért lehet. Meg az ilyenek általában apuci szeme fényei, egyetlen gyerekek, akik el vannak kényeztetve. Mindig otthon is azt hallják, hogy milyen szépek, mert mindenkinek a saját gyereke a legszebb. Persze ott is van kivétel, nem lesz mindenki azok közül a lányok közül sem ilyen.

20/L

2009. jún. 20. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

én nem tarom magam szépnek:(

és nem is vagyok az.

és én is utálom az ilyen csajokat.

2009. jún. 20. 15:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

myvip,iwiw stb olyan képeket gondolom az egoistább fajtája rak ki.nem mindenki ilyen azért,személyiség kérdése

én pl nem vagyok szép

2009. jún. 20. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még mindig jobb, mint az, ha egy csajnak nincs önbizalma. És azt is hülyeségnbek tartom, ha nők között más téma se megy, mint hogy ezt meg azt utálom magamon, de kövér vagyok, stb. stb. Szerintem a magát csúnyának tartó nők 99 százalékának nincs baj a külsejével!

Szerintem az egészséges önbizalom a nyerő. Ha kérdeznek, én nem titkolom, hogy meg vagyok elégedve a külsőmmel, de alapból nem hangoztatom ezt.

2009. jún. 20. 15:49
 9/16 anonim ***** válasza:
2009. jún. 20. 15:50
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy miért kell ezekkel a lányokkal foglalkozni...

Gondoljatok bele: mi a célja ezeknek a lánykáknak? Természetesen az, hogy felfogyeljenek rájuk. Elérik a céljukat? Igen!

Még akkor is, ha negatív a megítélésük. De akkor is figyelmet kapnak. Engem nem tudnak lekötni, de ez lehet azért van, mert én már kinőttem ebből :)

23 éves vagyok, és szép lánynak érzem magam. De nem azért, mert tökéletes vagyok, vagy mert lépten nyomon csücsörítek, hanem azért, mert a jó adottságaimat előnyösen mutatom, és van önkritikám.

Attól, mert valaki pózol, még nem lesz szép. Egyébként szerintem tini korban nem baj ez. Az a lényeg, hogy a kor előrehaladtával nem árt kifejleszteni az egészséges önkritikát :)

2009. jún. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!