Mit jutna eszetekbe először? (lent képpel)
Mi jutna eszetekbe ha meglátnátok egy ilyen nadrágot egy 13-17 év körüli lányon?
előre mondom, hogy én nem hordok ilyet!:)
és nem én vagyok a képen!:D
1. nem mindegy, hol viseli
2. meg milyen ruhával
3. meg hogy 13 vagy 17 éves, mert nem mindegy.
Egy 13 éves lányon az jutna eszembe, hogy elég baj, hogy a szülei kiengedik ilyenben. Egy 17 évesen erősen ribisnek tartanám még egy buliba is, de hát manapság az az átlag és a trend, szóval nem igzatnám magam halálra.
És a qrvásság nem attól függ, hogy mennyit mutat a ruha. Azért egy nem tök passzos sort, amiből nem lóg ki a feneke az embernek, kicsit konszolidáltabb darab. Ez pont provokatív, magamutogató darab, és kevesen tudják úgy viselni, hogy ne legyen közönséges.
Pl. egy rock koncertre bakanccsal meg ruhával simán felvenném, esetleg halloween jelmezhez, de máshová nem. :)
Na meg az se mindegy, milyen lábon és csajon van. :D
De szerintem ha a 13-hoz vagy közelebb, inkább ne erőltesd még, várj vele pár évet. :)
Jó, és valaki most magyarázza már el azoknak az embereknek akik le lettek pontozva, hogy miért ?
Ha elmondjuk a véleményünket, ami Neked nem tetszik le kell pontozni? Gratulálok.
Én senkit sem pontoztam le:OO
Mindenki véleménye érdekel és senkit sem bírálok ..-.-
nem tudom ki volt, de én biztos, hogy nem..
Köszönöm az eddigi válaszaitokat amúgy!:) és 15 éves vagyok:)
szerintem ez szörnyen közönséges!
sokan irtátok hogy van ilyenetek,remélem hogy nem utcára hordjátok hanem bulikba,mert utcára azért télleg tulzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!