Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ha híznék nőne a...

Szerintetek ha híznék nőne a mellem?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és elkeserítően nézek ki. Akárhányszor belenézek a tükörbe a sírás kerülget. Hányingerem van magamtól. 162 cm vagyok, ahhoz pedig 45-46 kg társul. Szerintetek ha híznék valamennyit nőne a mellem? Sajnos teljesen fiús alakom van :(. Körülbelül hány kilót kellene felszednem?
2012. ápr. 13. 23:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, max. visszafogysz, ha nem jön be. Nekem is csak akkor kezdtek el nagyobbodni a melleim, mikor felszedtem pár kilót, előtte én is olyan voltam, hogy még a piszkafa is formásabb volt nálam.

Hogy hízzál? Hát egyél annyit és azt, amennyit és amit akarsz. :)

2012. ápr. 13. 23:33
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Így van, egy próbát megér. De félek, hogy az sem fog változást jelenteni és feleslegesen hízok meg:/

2012. ápr. 13. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem kísérleteznék ezzel, mert aztán leadni tök nehéz. Nekem semmit nem nőttek, pedig tavaly híztam 10 kilót :(((
2012. ápr. 13. 23:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Komolyan?:S Akkor elég nagy dilemmába vagyok.. nem tudom, mit csináljak..
2012. ápr. 13. 23:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Komolyan. Próbálj inkább megbékülni a melled méretével. Szerintem ha melléd állnék, mindjárt boldog és büszke lennél a sajátodra :D
2012. ápr. 13. 23:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Á, hidd el, hogy nem :)
2012. ápr. 13. 23:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát képet nem küldök, de anyám szerint, hogyha kicsit borogatom, elmúlik :D
2012. ápr. 13. 23:59
 8/11 anonim ***** válasza:

fogadok kedves kérdező hogy csinos vagy:)

egyébként lehet hogy nőne ha híznál

akarattal meg vissza lehet fogyni:)

2012. ápr. 14. 01:02
 9/11 anonim ***** válasza:
meg kellene nézned anyud mellméretét :D illetve kérdezned, hogy neki ennyi idősen mekkora volt (mert ugye lehet most nagy, 17 évesen lehet h kicsik voltak).
2012. ápr. 14. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem hízzál, de közben eddzél is. Ne fussál, meg semmi ugrálókötél meg ilyenek mert attól csökken a testzsírszázalék és a melled is ezáltal.Súlyzózzál,felülésezzél sokat és akkor feszes leszel.Semmiképpen sem ajánlom azt hogy csak őgy elkezdjél most hízni mert az nem szép, csak zsíros leszel ...(mondjuk ha téged nem zavar....)

Én mikor elkezdtem keményen edzeni kardio,súlyzózás meg midnen, akkor a mellem nagyon eléggé elfogyott nagyon megijedtem (amugy szép volt a mellem 75Cről olyan kisebb fajta Bre fogyott)..aztán abbahagytam a futást meg az ugrálókötelezést tehát a kemény aero-mozgásformákat, és csak anaerob módon edzek most és elég sokat eszem. így izmos vagyok, feszes, de ugyanakkor nőies is és a mellem is visszajött!Remélem segítettem.

20L

2012. ápr. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!