Szerintetek ha híznék nőne a mellem?
Egy próbát megér, max. visszafogysz, ha nem jön be. Nekem is csak akkor kezdtek el nagyobbodni a melleim, mikor felszedtem pár kilót, előtte én is olyan voltam, hogy még a piszkafa is formásabb volt nálam.
Hogy hízzál? Hát egyél annyit és azt, amennyit és amit akarsz. :)
Köszönöm a választ :)
Így van, egy próbát megér. De félek, hogy az sem fog változást jelenteni és feleslegesen hízok meg:/
fogadok kedves kérdező hogy csinos vagy:)
egyébként lehet hogy nőne ha híznál
akarattal meg vissza lehet fogyni:)
Szerintem hízzál, de közben eddzél is. Ne fussál, meg semmi ugrálókötél meg ilyenek mert attól csökken a testzsírszázalék és a melled is ezáltal.Súlyzózzál,felülésezzél sokat és akkor feszes leszel.Semmiképpen sem ajánlom azt hogy csak őgy elkezdjél most hízni mert az nem szép, csak zsíros leszel ...(mondjuk ha téged nem zavar....)
Én mikor elkezdtem keményen edzeni kardio,súlyzózás meg midnen, akkor a mellem nagyon eléggé elfogyott nagyon megijedtem (amugy szép volt a mellem 75Cről olyan kisebb fajta Bre fogyott)..aztán abbahagytam a futást meg az ugrálókötelezést tehát a kemény aero-mozgásformákat, és csak anaerob módon edzek most és elég sokat eszem. így izmos vagyok, feszes, de ugyanakkor nőies is és a mellem is visszajött!Remélem segítettem.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!