Szerintetek hogy nézek ki? 16 L
2012. ápr. 13. 17:30
51/55 anonim válasza:
Szia!
Szerintem túlzásba viszed a sminkelést, nagyon mű benyomást keltesz. De igazából ez most már átlagos, az utcán a lányok fele így néz ki...de ugyanakkor azt csinálsz amit akarsz, ha így jó neked, maradj ilyen. De szerintem nem szép, néha a kevesebb több. Amúgy az alakod jó szerintem.(Az arcodat nem is látni mert már lassan tapéta is lesz rajta)
16/L
52/55 anonim válasza:
Üdv! Mint egy átlagos, mai tini ribizli... Nyugi, ennél nagyobb már nem leszel, ilyen kirivó öltözködéssel és pózolással... ostoba divat....!
53/55 anonim válasza:
Sok -_- csak irigykedik! jól nézel ki! Szép combok,mellekre nincs panasz. bombázó vagy!;)
54/55 anonim válasza:
visszafogottabb smink
és szerintem ne mutogasd magad legyél szolid
erősebb szemöldök
legyél visszafogottabb mert sztem így plázap*csának tűnsz
55/55 anonim válasza:
öcsém olyan tested van hogy uhhha!! :)
nem mutatná be hugh hefnernek lécci?
amugy 23-nak néztelek de egy kicsit tényleg sok smink alapbol szép arcod van szerintem
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!