2/25 anonim válasza:
Ha nem lenne szemedben a pulikutya tincs, nem rágnád a körmeidet, és mosolyognál + a gyönyörű szép telefonodat kivennéd a képből, akkor sunáználak.
3/25 anonim válasza:
nekem a pòz nem tetszik bocsánat. amùgy nem sok látszik az arcodbòl
5/25 A kérdező kommentje:
nuncim van :$ de most ezzel nagyon megsértettél :S:'(( a többi elsőnek gondolkoztam hogy még rövidebb legyen a hajam szerintetek :$?
2012. márc. 31. 23:41
6/25 anonim válasza:
Hé kicsim! Kb 16-17 lehetsz és ezen a képen nem is látlak jól! Túlságosan is önkritikus vagy! Tuti hogy emos vagy és amíg ez is maradsz addig ilyen depis is leszel.
Kéne egy kis önbizalom! Tudom hogy nincs mert ha lenne nem kérdeznéd ezt! Nincs veled baj előre meg mondom látatlanul!
7/25 anonim válasza:
Meg kell,hogy nyugtassalak én se tartalak szépnek !
8/25 A kérdező kommentje:
te faragatlan fráter !!!!!!!!!
2012. márc. 31. 23:44
9/25 anonim válasza:
pillangókkal a képen nem hiszem hogy emós xD
10/25 anonim válasza:
Az állat és növényvilág képre szerkesztett tömkelegét látom csak meg egy telefont ami az arcodból látszó kis hányad nagy százalékát eltakarja...Egyéb, véleményezhetőség szempontjából használható kép nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!