Szerintetek hogy nézek ki? 16 L
Alapból ékalakú a fejformád, a hátrafésült haj nem áll jól, Ufo-ra emlékeztetsz.
A szemed nagyon nem tetszik, lehet, ha nem lenne 1 cm fekete keret, akkor jó lenne.
A ruháiddal az utolsó képet leszámítva nincs gond.
Az alakod nem a legjobb, kicsit aránytalan (nagyon vékony karok, alkathoz képest nagy has, formátlan lábak.) Nem akkora tragédia, lehet, észre se lehetne venni, de az öltözékeddel ezeket nagyon kiemeled...
Összességében: nem nézel ki rosszul, ezt te is tudod (látszik a képeken), de a stílus, a körítés sokat ront, ennél többet ki lehetne hozni belőled.
(Amúgy ne sértődj meg, az arcod kicsit a Gallusz Nikire emlékeztet...)
Hát nemtudom.Én sem vagyok az a visszafogott öltözködésű nő,de ez már nekem is sok,főleg 16 évesen.Ezzel kb annyit érsz el,hogy megnéznek,de komolyabb kapcsolatra senkinek sem kellesz majd.Bizonyos ruhákat tudni kell viselni,de belőled csak a flegmaság és lenézés árad.Ettől függetlenül lehet,hogy egy kedves,szerény lány vagy...Bár magamból kiindulva én nm tennék terpesztős képet fel magamról,nh meg olyat sem hogy felülről az egész mellem melltartóstul együtt kint van.
18/L
Nem vagy szép. Nem értem mi a fenét áradozik itt mindenki a "jó alapok"ról. A fejed ék alakú(amit még ki is emelsz), az orrod turcsi, a hajad kevés(gondolom a szőkítés miatt), az alakodon látszik hogy nem sportolsz(vékony vagy, de plöttyedt a hasad, formátlan a lábad). És ehhez még hozzáteszel: narancssárga a bőröd, a siminked olyan mitha egy ku.rvának bemostak volna egyet, a hajad fehér, a pózaid meg szánalmasak, főleg ez a rángatózó szemöldök nagyon vicces. Biztos sokan megnéznek az utcán, de csak azért mert mindent kiraksz. Ha szép lány lennél anélkül néznének meg, hogy köldökig érne a dekoltázsod, fél méter lenne a push up-od és nem lógna ki az egész segged. És ezt te is tudod.
Válassz természetesebb színt a hajadnak, meg más formát is, kezdj el edzeni(láb, fenék, has, mell), ne hordj közönséges ruhákat, ne vakold le az arcod, ne vegyél fel gáz pózokat. És akkor talán ki fogsz nézni valahogy. Mert ezeken a képeken én csak egy szánalomra méltó tinit látok, aki próbál feltűnő bombanő lenni, de csak közönséges lesz.
Ja, és nem irigykedem, ennyi sminkkel, push uppal, szolival...stb-vel bárki nézne ki így.
Hogy hogy nézel ki? Rusnyán. Ha levakarjuk rólad a sok szemetet, ami épp rajtad van (hajfesték, smink, push-up melltartó, szolárium, vagy épp önbarnító.), akkor egy teljesen átlagos, talán csúnyácska lányt láthatunk. Azért kíváncsi lennék, hogy milyen lehetsz természetes állapotodban. Nincs itt szó semmiféle jó alapról, még csak az arcod sem szimpatikus.
Bizonyára sokan megnéznek. De tudod, az állatkertben is azok az állatok vonzzák a szemet, amelyek feltűnőek, színesek. Ettől függetlenül az még lehet egy kártékony, vagy semmirekellő dög, és nem biztos, hogy az emberek többsége elfogadná háziállatnak egy örök életre...
27F
Hogy nézel ki? Hát valóban nem 16 évesnek, de ezt ne vedd bóknak.
Arc: az arcod végül is nem lenne csúnya, nagyjából ez az egyetlen pozitívum ami az összképet illeti, de azok a pofák amiket vágsz...
Smink: szar! Ha normális füstös szemeket akarsz, akkor ne csak felfelé satírozd a festéket, hanem a külső szemzug és a szemöldökcsúcs irányába is, ja és persze sokkal kevesebb is elég...
Haj: ezzel nincs nagy gond, de elég kevés van.
Alak: nos, én ezzel az alakkal nem mernék miniruhában mutatkozni, már bocs! Hiába vannak tőgyeid, egyáltalán nem tudja ellensúlyozni az óótvar nagy beledet (terhes vagy talán?)! Legalább figyelnél a tartásodra és húznád be a hasad - csodálom, hogy csak négyen említették rajtam kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!