Fiúk, férfiak! Milyen számotokra a megfelelő/igazi nő?
Ezt nem lehet így bekategorizálni. Ami nekem fontos, hogy legyen vékony és ne legyen nálam magasabb. A többi nem számít... Összességében tetsszen, fogjon meg benne valami:) Természetesen vannak olyan negatív dolgok, amik taszítanak egy lányban, de azokat most nem sorolnám.(1-2 pl.: dohányzás, buli mánia, ribancos életmód stb.)
23F
Vékony, középmagas, barnaszemű, közepes vagy hosszú barna hajú.
KEdves, aranyos, segítőkész, figyelmes, türelmes, visszafogott, bolondos, humoros, jól tud főzni, takarít, nem féltékeny, nem hisztis, nem lázadó
20 F
vékony, kék szemű, szőke hajú, szeplős. az ilyen lányok vmiért nagyon vonzóak nekem. de am ez mindegy, ha nagyjából szép és csinos.
jó, ha dekoratív (smink, ékszerek stb.), ápolt és olyan ruhákat hord, amik vagányak, egyediek, és kiemelik az alakját, hangsúlyozzák az "adottságait", mint a cicanaci pl.
azt nem bírom, ha egy lány visszafogott, szelíd, simulékony, alkalmazkodó, kedves és cukkermukker - ez olyan tipikus! én azt szeretem, ha erős, magabiztos és határozott (nem erőszakos) a maga nőies módján, ha nem finnyáskodik, kényeskedik, ha társam tud lenni a kalandokban és a baráti körben (ahogy én is az övében), ha örömmel kosarazik, pingpongozik és sörözik meg pálinkázik velem pl.
és am egy nő el tud varázsolni az eszével - nem a műveltségével vagy a lexikális tudásával, hanem az okos, praktikus észjárásával, az érdekes eszmefuttatásaival. volt már olyan végigdumált éjszakám egy gyönyörű lánnyal, amire ugyanolyan izgatottan gondolok vissza, mint egy átszexeltre.
ja, az meg, h házitündérkedik-e: nagyívben lesz*rom, de inkább ne tegye (olyankor jön a hiszti, h megint a földön hever a gatyám meg összejárkáltam a frissen mosott követ...)
vékony
alacsony-középmagas
kék szemű
hosszú haj
kedves, aranyos, segítőkész, figyelmes, visszafogott, jó humorérzék, takarít,
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!