Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Milyen egy igazi nő?
Milyen egy igazi nő?Hogyan viselkedik,hogyan öltözködik?Számotokra mit jelent a nő fogalma?Melyek azok a tulajdonságok,amik teljesen visszataszítóak?(itt most arra a nőkre gondolok,akivel komoly kapcsolatot kezdenétek)
Kort is írjatok,köszi:)
Szeret nevetni,lehet vele hülyülni,vidám,látszik rajta hogy elfogadja önmagát. Nem olyan f@szságokkal foglalkozik hogy "hú mit szólnak az emberek" hanem ÉL.Külső másodlagos.
ui:Tele lehessen verni és nyelje ha odakerül:)
A kérdést nem magam miatt tettem fel,hanem mert észrevettem,hogy teljesen mások az elvárások a nőkkel szemben és amit a való életben látok...hát elég nagy a különbség.
Köszönöm a válaszokat:)
kifinomultan, hozzá illően öltözködik, nem gondol mást magában mint amit mond, mutat, tud laza is lenni, de komoly is, és persze legyen kedves, ne csak velem hanem mindenkivel, pl utálom azt amikor jön velünk szembe valaki, és ilyen lenézően leb.zizza , v lenyomorékozza meg hasonlók...
az is taszít, amikor egy csaj a szemedbe mond dolgokat, a hátad mögött meg ennek pont a fordítottját gondolja/mondja rólad, ez nagyon gusztustalan.
szóval sztem lejött h a jólelkű lányokat szeretem inkább:)
utolsó vok,
ja igen a cigi+káromkodás is ritka undorító egy nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!