Hogy legyen elfogadható alakom?
gyűlölöm a testem, tök vékony és magas vagyok. a melleim kicsik és lógósak; a hasamon van néhány hurka, ha ülök; semmi fenekem sincs, a combjaim meg se közelítik egymást, ha összezárom a lábam; és a legzavaróbb, h a vádlim kegyetlenvékony. egyáltalán nem merek szűk nadrágot hordani, nem beszélve a rövidnadrágról, ami ugye nemsokára kelleni fog...
a plasztika nem játszik.
nem tudtok valami hízókúra-edzés vagy valami ilyesmit ajánlani?:( köszönöm
menj el edzőterembe és a súlyzós gépeket használd,amik lábra és fenékre vannak,mindig növel a súlyt,így fejlödni fognak az izmaid és nem lesz olyan vékony lábad meg lapos feneked.és egyél sok fehérjét(hús,tejtermékek,tojás)
nem vagyok edző vagy ilyesmi de szerintem ez segíthet:)))
Tudod, mennyien cserélnének veled?
(jó, én nem, de nézd meg a kérdéseket, meg mindent, 90% ezt akarja...)
köszönöm, első válaszoló:)
majd benézek egy konditerembe, hátha találok valami hasznosat:)
második válaszoló: na ezt nagyon kétlem. csak a vékony szót olvastad el a leírásomban?:D
Nem...
De a 150-160 cm csajok is mindig sírnak a magasságuk miatt, + mindenki rinyál, hogy így meg úgy vastag a combja meg nagy a segge, emiatt írtam.
De általánosságban elmondható, hogy mindig az nem jó, ami épp van (nagyon kevesen elégedettek magukkal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!