Hogyan tudok változtatni a külsőmön?
úgysem hinnétek el, emellett osztom a véleményt h teljesen ocsmány a kép, de nem értem ezt a nagy fikkantásokat mire jó. :)
Viszont az jutott eszembe, hogy talán ez a kép pár embernek példát tudna mutatni, és erőt tudna adni, hogy ne adják fel.
Nem az igazságot nem mondtam el. :)
és 21-es azért a szépség kategória, mert általában ott kérdezik az emberek h hogyan változtathatnának magukon. Érted tónikám? :) Eljutott az agytekervényeidig? :)
nem engem hidegen hagy minden ilyen vélemény, csak arra voltam kíváncsi, hogy hogyan lehetne változtatni. :)
Erre konkrétan 1 azaz EGY DB használható választ sem kaptam, mindenki szerint lehetetlen, meg pesszimistáskodik itt h úgysem lehet, a másik kategóriában nem egy használható válasz volt, és ott azok szerint nem lehetetlen dolog. :)
"nincs lehetetlen", ilyenkor egy mezei felhasználóban megfogalmazódik a kérdés, hogy "miért tette fel ezt a kérdést", ha mi vagyunk pesszimisták, akkor miért tetted fel a kérdést, névtelenül, az interneten?
Successfull troll.
Vagy elbizonytalanodtál, vagy felmérést készítesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!