Örökre ilyen kicsi lesz a körömágyam?
babaolajat tehetek esténként a körmömre? azt írták hogy az jót tesz a körömágynak.. ha jól tudom..
ja és köszönöm
A babaolajról nem tudok, de szerintem abban nincs semmi vitamin meg ilyesmi. Csak puhítja a körömágyat, hogy ne legyen érdes és ne repedjen be.
Vegyél valami minőségibb kéz és körömápoló krémet (lehet, hogy drága de ha csak a körmödre teszel esténként akkor egy évig is kitart....)
Ismertem egy lányt ő is rágta évekig. Utána gyorsan megnőtt neki és nagyobb lett, mint az enyém!
A körömágyam alapvetően nekem sem túl nagy, pedig én nem rágom a körmöm. Szerintem az nagyon nem fog változni. Neked még talán egy keveset, de sokat sajnos nem.
Annyit tudsz rajta javítani, hogy a körömnél a bőrt visszatolod és akkor hosszabbnak tűnk a köröm. És hagyod megnőni hosszúra és úgy formázod, hogy szép legyen. Ha pl. befested nem is látszik hol kezdődik a fehér rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!