Mit gondolsz erröl a lányrol?
- 10
- Igen.
- Nem szeret nyelvtanórára járni (erről, lányról, kinézetre, rá, ?, mondat nagy kezdőbetű).
Csak ötösöm van nyelvtanból,de siettem és telefonon vagyók amiatt írtam el néhány dolgot kedves ketteske.
Amúgy köszi válaszokat!
Ezt a belső tulajdonságos dolgot meg úgy gondoltam,hogy ha meglátsz valakit rögtön van egy elképzelésed,hogy milyen belső tulajdonsággal rendelkezik.
-12éves lehet
-nem csúnya,de nem is kimondottan szép,viszont még sokat fog változni
-jó tanuló,okos,segítőkész,barátságos
Amilyen jól meg lehet állapítani egy beírásból a helyesírásodat, olyan jól lehet vajon a belső tulajdonságokat is meghatározni egy kép alapján ?
meddig érvényes egy ilyen kép? itt ép baba, aztán este kocsma? ma nem lehet tudni...
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Fehér Szakáll!
Bocsánat,de az elején nagyon siettem és elírtam néhány dolgot valóban,de nem kell rögtön azt feltételezni,hogy kocsmàba járok.Elárulom,hogy ez a kép azelőtt készült,hogy színházba mentem.
És attól, hogy telefonról vagy nem kell helyesen írni? Minek egyáltalán okostelefon így, ha írni sem tudtok rajta?
Mellesleg attól, hogy ötös vagy nyelvtanból nem jelent semmit, mivel a nyelvtan órák nem kifejezetten a helyesírásról szólnak...
Kérdésdre válaszolva szerintem olyan 12-13 éves lehetsz, átlagos, nem "hú de nagyon szép" kategória, de csúnya sem(mondjuk inkább közelít a széphez), belső tulajdonságok: szerintem kedves lehetsz alapjába véve, márha élőben is ilyen mosolygós vagy, illetve lehet kicsit egoista(de ez szerintem még a normális kategórián belül) és egy kicsit visszahúzódóbb, nem nézem ki belőled, hogy szeretsz a társaságközéppontjában lenni. Nagyjából, így ennyi.
Egyrészt ne kérj bocsánatot :)
Másrészt olvasd el újra, amit írtam és rájössz azt írtam, hogy én tévedtem csak persze nem ilyen "egyszerűen" ;)
Másrészt nem feltételeztem rögtön hogy kocsmába jársz, hanem arra próbáltam rámutatni, hogy egy kép alapján nem biztos hogy jól következtetünk
Másrészt :) olvasd el újra, amit írtam és gondolkozz el rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!