Lányok. Van legjobb barátnőtök? Hol ismertétek meg? és miota?
Csak kiváncsiság, korotokat ird.
Azért irtam ide, mert ide jár a legtöbb lány.
Van.
Anyukáink nagyon jó barátnők, így mióta megszülettünk ismerjük egymást. Amikor picik voltunk is együtt játszottunk.
14/L
Van.2 ;) :)
Még oviban ismmertem meg és rogton llegjobb baratnok vtunnk sulve-fove egyutt vtunk aztan egy suliba is kezdtunk jarni,de az mar mas vt :/ en nem vtam a legjobb tanulo o meg mindenbol avlegeslegjobb :) o gazdag vt en meg hát..se gazdag se szegeny :D ot mindenki szerette en meg maganyos farkas vtam o mar nem jatszott jatekokkal en meg még 5.-es koromig igen :) igy egy kicsit eltavolodtunk es jaet az osztalyunkba egy pont ugyanolyan (gazdag,jo tanulo,"nem sueretek jatszani,mert en mar nagy csaj vagyok" csaj) es kegjobb baratnok lettek engem meg Ani (mert igy hibjak :D :) ) cserbenhagyott..es olyan 1-2 evig nem vt 1 baratnom se :( aztan az egyik oszt.társamnak elment a sulibol falura tanulni a legjobb baratnoje igy hat Ildivel (mert igy hivjak :DD ) legjobb naratnok lettunk (vagyis szerinte,en nekem sose vt az :/ ) 3 ev mulva 6.-ban vegleg eltavolodtunk egymastol bevallom buta es hulye fruska vtam (MERT:(mielott baeki is elitelne) rettegtem,hogy ujra kikozositenek mint 2.-ban es ujra egyedul maradok ezert:) hat az osztaly csufolta ot meg kikozositette igy hat en is bealtam a sorba es en is viccet csinaltam szegeny lanybol…aztan ugy ev vegen kezdtem beilleszkedni a "jo tanulos" klikkbe (2 klikk van az osztalyba :az iment emlitett es a "rossz tanulok" klikk en az utobbiba tartoztam…eddig…) de befogadtak ok is es elkeztem beszelgetni Anival&Szilvivel (akiert ott hagyott,akkor…) es baratnok kettunk aztan elkezdodott a 7. es szorsabb lett a kapcsolat es megszorosab,szorsabb es nagyon szoros :D es legjobb baratnok lettunk es sokat talalkozgatunk :) es orulok h megint baratnok vagyunk…Anival talan 1 gimibe is megyunk,Szilvi muveszetire megy Pozsonyba,mi meg nem akarunk szlovak suliba menni,(amugy Szlovakikaiak vagyunk :'D ) es vegre minden tokeletes,egy darabig……
Húúú…joó hosszu lett,de rem. Nem baj
14/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!