Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mit gondolnátok arról az...

Ti mit gondolnátok arról az osztálytársatokról/munkatársatokról aki úgy néz ki mint Barbie?

Figyelt kérdés
Pizsi bulizunk pár barátnőmmel,és szóbajött az osztálytársunk aki úgy néz ki mint Barbie.Magas,vékony,kék szemű,tökéletes az arcformája és a bőre,divatosan öltözik,de nem nagyképű amúgy,nagyon kedves és okos is.Ő a legjobb tanuló az osztályban.Barátnőim nagyon kedvelik,a fiúk mind körül rajongják.De én nem igazán tudom mit gondoljak róla :// Bocsi a hülye kérdésért ^^ Ja és amúgy az a szép az egészben hogy tavaly még kb úgy nézett ki mint egy fiú :// 11.esek vagyunk.
2012. ápr. 6. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem tudsz ezen?Egyértelmű,hogy van benned némi féltékenység.Lehet,hogy bennem is lenne.
2012. ápr. 6. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem tehet róla hogy szépnek született,és ezért nem kell kiközösiteni stb....Ha nekem lenne ilyen osztálytársam,akkor úgy tekintenék rá mint a többiekre is..
2012. ápr. 8. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"nem nagyképű amúgy,nagyon kedves és okos is"

ez a lényeg :)

2012. ápr. 26. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!