Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény a körmös blogom...

Vélemény a körmös blogom fejlécéről?

Figyelt kérdés

Most csináltam, őszinte véleményt szeretnék kérni tőletek! Nekem nem túlságosan tetszik, szerintetek mit kellene rajt változtatni?

A fejléc az, ami fenn található (legelső kép).

2012. ápr. 5. 23:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem olyan fejléc kellene inkább, amiről rájön az ember, hogy ez egy körmös blog. Semmi köze nincs ennek a bajuszos kaktuszos izének a blog témájához.

19/L

2012. ápr. 6. 13:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Ha ennyire lefikáztátok a lakkozásomat, díszítésemet, megírhatnátok azt is, hogy miért nem szép. Talán akkor tudnék javítani rajta, és fejlődni abba az irányba. Köszi a kritikát, sza.rul esik, de így igaz! A fejlécet meg akkor lecserélem!
2012. ápr. 6. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Na ezek igényes lakkozások: [link]

Nézegesd őket.

2012. ápr. 6. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
28%
Most itt mindenki fikázza a lakkozásod..de attól függetlenül nekem nagyon tetszik és a blogod is. Na akik kritizáltak azoknak megnézném a körömfestésüket. Egyébként is nem azt kérdezted, hogy hogyan fested a körmöd. Sajnos a fejlécet nem láttam, de a többit meg nézegettem.
2012. ápr. 6. 23:11
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként nem értem azt a választ amit írt az egyik kedves küldő hogy: ... amiről rájön az ember, hogy ez egy körmös blog. Már de ne haragudj, olyan mind1 milyen a fejléc, persze oké legyen valami köze de engem nem zavar ha nem körmös. Egyébként ha abból nem jössz rá, hogy( [link] ) ez egy körmös blog, akkor erre már nem tudok mit írni.
2012. ápr. 6. 23:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező őszinte véleményt kért, én meg leírtam. Ráadásul ő maga is azt írta, hogy nem tetszik neki.

Rájöttem az URL címből is, hogy miről szól a blog, képzeld el, de ez a véleményem, nem tudom miért kell ennyire lepontozni. De mindegy. Amúgy a fejléc aranyos volt, de szerintem igenis vagy a fejléc, vagy az írás rajta tükrözze a blog tartalmát. Ez az én egyéni véleményem, én, ha lenne blogom, így csinálnám. De felőlem csinálja mindenki úgy, ahogy akarja.

19/L

2012. ápr. 7. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igaz, de azt is kérdezte, hogy mit kellene rajt változtatni.
2012. ápr. 7. 21:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Kur.vára les.zarom, ki és hogyan veszekedik itt! Nem itt kll megtárgyalni, le lehet zárni! Fikázzatok nyugodtan, de nem értem miért egy ilyen kezdőhöz (mint én), kell hasonlítani a profi akinek már majdnem 2500 követője van! Nekem sem tetszik, ha ennyire csúnya szerintetek, akkor mit kellene rajt változtatnom? Mi a csúnya rajta? Csíkos a lakkozás? Díszítéssel nem vagytok kibékülve? Az még jó, hogy nem megy profi módon, hisz azt csak 1-1,5 hónapja gyakorlom, könyörgöm!
2012. ápr. 7. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!