Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Felkeresett...

Mit csináljak? Felkeresett valami, , modelltoborzó''.

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, hogy hogy is nevezik az ilyeneket... Szóval az Iwiw-en rámírt egy nő, és azt írta, gy ,,szimpatikusnak talál'', és hogy embereket keresnek reklámfilmekbe, divatfotózásokra. Hivatalosnak látszik, mert vannak fent neki szépségversenyes képek, meg ilyesmik. Szerintetek tényleg ez áll a levél mögött?

12/L

2012. ápr. 4. 17:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezt kaptam én is, ez az egyik fajta,és van ebből egy másik is,amikor valami balatoni fotózáshoz keresnek lányokat.
2012. ápr. 4. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:
16%

1.Mit akarsz?Gyerek vagy még!

2.Pont iwiw-en ír rád, ez sem valószínű.

3.12 éves létedre szerintem szóltál volna anyucinak.

Nagyon úgy tűnik hogy ez egy kamu kérdés.

2012. ápr. 4. 18:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. Azért nem szóltam anyának, mert még nincs itthon. Azért írtam ki ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy igaz-e, vagy becsapás. De nem jelentkeznék amúgy sem.
2012. ápr. 4. 18:53
 14/18 A kérdező kommentje:
És miért nem írhatná ezt az iwiwen?
2012. ápr. 4. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha modellkedni szeretnél, vagy csak egy portfóliót akkor menj el anyukáddal egy biztonságos helyre! :)
2012. ápr. 5. 10:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Bekopogsz anyuddal mondjuk az Art models kapuján, ahol megnéznek Téged, majd kíméletlen őszinteséggel közlik azt is, ha alkalmatlan vagy.Mondjuk 12 évesen magasságot nem nagyon tudnak nézni még, de testalkatot, arcot igen.

Mo-on a 172-174 cm-től indul valaki, külföldön 176-178 cm-től. Külön arcmodell nem nagyon van, ha vkinek mondjuk szép az arca, de "tökalsó".

2012. ápr. 5. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Sziaa Nekem is ez a levél jött Kissné Lenke írta... Apukám felhívta és ez teljesen igaz :)
2012. máj. 30. 20:26
 18/18 anonim válasza:
LOL, csak ennyit tudok írni...
2012. jún. 22. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!