Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is undorító a mai...

Szerintetek is undorító a mai "tinik" többsége?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a fiúk az emós hajukkal úgy néznek ki mint a lányok, mindenki a divatos cuccokra hajt, és kb itt ki is merül a társadalmi rang az emberek szemében. Ráadásul a "tinilányoknak" (akik 22 éves kis r*bancnak hiszik magukat) a V kivágású pólóban pózoló kis kokero gyerekek (mert azok) jönnek be. Ez engem eléggé elkeserít, hogy ilyen generációban kell felnőnöm. Ti hogy vagytok ezzel? (bár a Szépség és divat kategóriában a viselkedésből ítélve a legtöbb ember ilyen, de sebaj)

13/F

2012. ápr. 1. 19:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem alkalmazkodj. nem tom mi a bajod az általad említett p*csás lányokkal. egyébként is mitől p*csa valaki? Tegyél föl ide magadról egy képet, és meglátjuk hogy téged milyen szóval illetne a többi ember. lehet hogy a beceneved trottyoska lenne. és mondd meg hogy te melyik divatot/korszakot hoznád vissza! és hogy mitől férfiasabb valaki. szerintem a mai srácok túlnyomó többsége nagyon cuki!!! 13/L
2012. ápr. 19. 22:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Te nevezted őket "p*csás"-nak , én egy szóval nem mondtam ilyet. Másrészt, én nem egy konkrét emberről beszéltem, hanem egy stílusról, szóval nem hiszem hogy nekem

bármilyen képet fel kéne töltenem. Igen, lehet hogy a becenevem "trottyoska" lenne, igaz nem értem hogy mi értelme van egy anoním oldalon bárkinek becenevet adni. Egyik divatot se hoznám vissza, egyikért se rajongók, ezt az egész hercehurcát fölöslegesnek tartom. A mostani korral semmi problémám.

Számomra attól férfias valaki, hogyha végzi a dolgát, bármi is legyen az, nem azért csinál bármit hogy felkeltse a hozzád hasonló "p*csás lányok" érdeklődését. Szerintem egy srácnak nem "cukinak" kell lennie, bár ízlés dolga.

Nőj fel.

2012. ápr. 20. 18:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Az emok már rég kimentek a divatból, és akik meg még mindig azok (mivel még mindig rengeteg IGAZI emo van), azok meg igazán normálisak. Persze egy ember sem ugyanolyan, de nem kéne máris minden emo fiút leb*zizni és minden emo lányt lecsírázni. Ennek semmi értelme sincs, csak azt sugárzod vele, hogy irígykedsz :D Akik meg ribik, azok legyenek ribik, nem kell belekötni, ők így érzik jól magukat, majd felnőttként rájönnek, hogy kár volt gyerekként felnőttet játszani és akor majd sírhat a szájuk. Amúgy ebben a generációban minden van. Nem kell emonak vagy focisfiúnak lennek. Lehetsz deszkás, rapper, rocker, goth akármi. A többiek is maguk választanak.
2012. szept. 1. 12:49
 14/14 anonim válasza:

édes jó Istenem te pesszimista problémázó pofazacskó

HÁ MÉ NEM SZAROD LE?

NEM A TE ÉLETED

ÉS VANNAK MÉG HOZZÁD HASONLÓ FELFOGÁSÚAK. EZ VAN. EZ A MAI KOR DIVATJA.sajnálom.

de fogadjunk de előbb MEGISMERNÉD egyiket-másikat, másképp vélekednél.

remélem majd tinikorodban pofánvág az újkori swag

2013. febr. 11. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!