Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is undorító a mai...

Szerintetek is undorító a mai "tinik" többsége?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a fiúk az emós hajukkal úgy néznek ki mint a lányok, mindenki a divatos cuccokra hajt, és kb itt ki is merül a társadalmi rang az emberek szemében. Ráadásul a "tinilányoknak" (akik 22 éves kis r*bancnak hiszik magukat) a V kivágású pólóban pózoló kis kokero gyerekek (mert azok) jönnek be. Ez engem eléggé elkeserít, hogy ilyen generációban kell felnőnöm. Ti hogy vagytok ezzel? (bár a Szépség és divat kategóriában a viselkedésből ítélve a legtöbb ember ilyen, de sebaj)

13/F

2012. ápr. 1. 19:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Egyetértünk, bár a lányok sem különbbek... de hát ez van, ezt diktálja a fantasztikus média, mindenhonnan ez folyik, bele kell törődni! Bántani nem bántanak, én sem bántom őket.
2012. ápr. 1. 19:54
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
Én inkább az 'elszomorító' szót szoktam használni. Mert tényleg az.
2012. ápr. 1. 19:55
 3/14 anonim ***** válasza:
47%
De! Amíg vannak ilyen érett gondolkodású fiúk, addig van remény is! (És remélhetőleg utánpótlás:-) )
2012. ápr. 1. 19:56
 4/14 anonim ***** válasza:
Majd kinövik,nyugi.
2012. ápr. 1. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez baromság...

Az emosok már rég kimentek a divatból...

Most már más stílus a trendi de lusta vok irni ugyh.bocs

2012. ápr. 1. 20:09
 6/14 anonim ***** válasza:
30%

hát igen...:S engem inkább a fiuk zavarnak, hogy egyre nőiesednek és páwák lesznek FUJJ>< a csajok meg más helyzet mert mindig voltak tinip*csák és mindig lesznek, csak mostanában már ez számít a nőideálnak ami nagyonnagyon idegesitő!!!!

12/L

2012. ápr. 1. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:
17%

elég ostoba vagy.

egy hajstílus nem határozza meg valaki személyiségét. lehet ha megismernél embereket rájönnél, hogy kedvesek. de ha nem, és ennyire zavarnak, akkor egyszerűen ne foglalkozz velük, gondolom létezniük csak szabad már.

2012. ápr. 1. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
utolsó, mondta h nem kedvesek?? SZtem te vagy az ostoba mert nem tudod értelmezni a szövegben a mondanivalót...
2012. ápr. 1. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:

kedves 6.válaszoló...

mi a franc az h PÁWA ?

2012. ápr. 2. 15:01
 10/14 anonim ***** válasza:
utolsó: magyarán b*zu:) csak egy szleng az h páwa, sőt nemis b*zik, csak rózsaszín ingekbe meg úgy öltöznek lány csőgatyába mintha azok lennének...jobban elmagyarázni nem tudom bocsi.
2012. ápr. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!