Mit lehet egy ilyen undorító hajállománnyal kezdeni?
Legszívesebben lenyírnám kopaszra...
Hajmosás után pár óráig marhajól néz ki stb aztán ezt a képet ma csináltam úgy hogy tegnap mostam hajat.. katasztrófa..
Arra gondoltam elmegyek egy Hajas-szalonba és kezdetek valamit vele 7000 Ft ért...
nincs kifésülve meg semmi ilyesmi
diffúzorral szárítom
a különféle haboktól meg spréktől pedig összeragad és hozzá sem lehet nyúlni
nincs ezzel semmi gond. az enyém is ilyen.
csak azért, mert mostanában elterjedt ez a hülye divat, hogy csak az egyenes a jó, nem kell beállni a sorba, hagyd úgy, ahogy van. használj rá göndörítő habot, attól szépen állnak a hullámok. a mikor én a te korodban voltam, mindenki daueroltatott, most meg mindenki egyenesíttetni akar...
amúgy, a fodrász se fog vele tudni mit kezdeni.
lehet ha rövidebbre vágatnád, nem lennének ennyire "vadak" a fürtjeid.
amúgy milyen hajszárító nélkül? mmint ha csak magától megszárad a hajad? egy pár göndör hajú ismerősömnek így megoldódott a problémája.
Már tegnap is írtam neked, hogy szerintem nagyon szép hajad van! Hidd el, ha egyenes lenne, arra panaszkodnál, hogy milyen lapos és nem áll sehogy sem. :)
Szerintem nem kell vele rögtön egy ilyen drága szalonba menned. Találni nagyon jó fodrászokat olcsóbban is, akik tudnak tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!