Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogy hallottatok-e...

Nem tudom, hogy hallottatok-e már erről a fajta lakkozásról!? Linkelem a videót is. Ugyanígy csináltam, mint a videóban, még sem sikerült. Összeöntöttem a lakkokat, beletettem az ujjam, rá is ragadt minden, de mégis undorító lett. Mit hibáztam?

2011. dec. 17. 16:28
 1/9 anonim ***** válasza:

mit értesz az alatta hogy 'undorító' lett?

nem voltak jók a színek vagy összeragadtak, nem volt elég híg a lakk.. stb?

2011. dec. 17. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem elég ronda, de ténylegfontos, hogy milyen értelemben lett undorító:)
2011. dec. 17. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát úgy undorító, hogy amikor beletettem az ujjam a keverékbe, minden ráragadt és összeállt az egész. Két fajta lakkot kevertem össze, mert a többi a víz aljára ment.
2011. dec. 17. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
magyarul nem volt elég híg a lakk, próbálkozz tovább
2011. dec. 17. 17:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Sűrű lakkot lehet hígítani?
2011. dec. 17. 17:37
 6/9 anonim válasza:
Persze, kis körömlakk lemosó kell bele!
2011. dec. 17. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Körömlakkot nem lemosóval hígítunk, van speciális lakkhígító, drogériában lehet kapni. a technika titka a szobahőmérsékletű desztillált víz.
2011. dec. 17. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Már csináltam desztillált vízzel, szoba-hőmérsékletűvel, de egyszerűen nem sikerül. Szépen eloszlott a lakk, de ahogy beleteszem, és elkavarom, úgy ragad rá a lakk, mintha simán 5 litert ráöntenék. Miért van ez?
2011. dec. 17. 22:11
 9/9 anonim válasza:
szia.ez a márványozás.láttam már másik videot ott ragasztoszalaggal le ragasztotta az ujját csak a köröm látszik.nem kell utána még letisztitani az ujjrol a lakkot.probáld meg.szia
2013. jan. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!